• پنجشنبه / ۷ دی ۱۴۰۲ / ۲۱:۳۲
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1402100704981
  • خبرنگار : 50444

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی تاکید کرد:

ایثارگری‌های تاریخی مردم، نیازمند قالب‌های هنری فاخر برای ماندگاری در نسل‌های آینده است

ایثارگری‌های تاریخی مردم، نیازمند قالب‌های هنری فاخر برای ماندگاری در نسل‌های آینده است

ایسنا/خراسان شمالی نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی گفت: ایثارگری‌های تاریخی مردم ایران، نیازمند قالب‌های هنری فاخر توسط هنرمندان برای ماندگاری در نسل‌های آینده است.

حجت الاسلام «رضا نوری» هفتم دی ماه در آیین اختتامیه نمایشگاه هنرهای تجسمی ایثار که در مجتمع گلشن برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری این جشنواره، توفیقی برای خراسان شمالی بود تا میزبان آثار ارزشمند هنرمندان باشیم و به نوعی در ماندگاری ایثار شهدا برای نسل های آینده سهیم باشیم.

وی تصریح کرد: برای اینکه فرهنگ ایثار در یک امت و جمعیت ماندگار شود، ریشه بدواند و ماندگار شود، به محتوای خوب و همچنین قالب زیبا و جذاب نیاز دارد.

وی تاکید کرد: در دوران جنگ، بحران‌ها و فتنه‌ها، محتواهای بسیار فاخری داشتیم تولید شده بود. در کربلا ۷۲ نفر شهید شدند که هرکدام زیبایی خاص خودش را داشت اما در قصه ایران، ۲۱۷ هزار شهید، ایثار کردند و جانشان را بدون چشمداشت و با شجاعت وصف نشدنی در راه دفاع از ملت، ناموس، دین، مملکت، حیثیت و... تقدیم کردند.

حجت الاسلام نوری با اشاره به اینکه کجای دنیا یک نوجوان ۱۳ ساله برای اینکه تانک وارد شهر نشود، خودش را با کمربند نارنجکی زیر تانک می‌اندازد، گفت: شهدا نسبت به مردم، مهربان ترین، دلسوزترین و عاشقترین مردم بودند و در میادین نبرد ایستادگی کردند.

وی با اشاره به اینکه در همین استان فردی را داشتیم که به دلیل جراحات وارده در جنگ ۱۸ بار به اتاق عمل رفت و هربار که بهبود یافت دوباره به نبرد می رفت، اظهار کرد: برای اینکه قصه ایثار ایرانیان در جنگ، سیل، زلزله، کرونا و همه موارد که نیاز به ایثار داشت ماندگار شود، باید آن را به تصویر کشید و این کار، کار هنرمندان است. گاهی به صورت خطاطی، گاهی شعر، قصه رمان، فیلم و تئاتر سبب ماندگاری این موضوعات می شود.

نیاز جامعه به فرهنگ ایثار و شهادت

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان شمالی نیز در این جلسه گفت: امروز نیاز جامعه ما به فرهنگ ایثار و شهادت به شدت احساس می شود و فضای امروز جامعه و اتفاقاتی که رخ می دهد نشان می دهد که در این زمینه خلاهایی وجود دارد و باید بیشتر تلاش شود.

محمدزاده اظهار کرد: اگر این فرهنگ نهادینه شود از خیلی از آسیب های اجتماعی جلوگیری می کند. امروز یکی از بهترین شیوه‌ها برای نهادینه کردن این فرهنگ در جامعه این است که در قالب هنر این کار را انجام بدهیم.

وی با تاکید بر اینکه اقدامات هنری، اثرگذاری، ماندگاری و نفوذ بیشتری در جامعه خواهد داشت، بیان کرد: ساخت فیلم، سریال، مستند، برپایی نمایشگاه‌ها و برگزاری جشنواره‌ها از جمله اقداماتی است که در این مسیر می تواند تاثیرگذار باشد.

وی ادامه داد: بنیاد شهید در استان با رویکرد فرهنگی و توجه به فرامین رهبری، اقداماتی موثری انجام داده است که برپایی جشنواره منطقه ای هنرهای تجسمی از جمله آن است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان شمالی تصریح کرد: در نمایشگاهی که درخصوص این جشنواره منطقه ای برگزار شد، ۱۴ هزار و ۴۰ اثر در دو بخش دانش آموزی و حرفه ای از هفت استان کشور، ارسال شد.

وی تصریح کرد: این مشارکت گسترده نشان از این دارد که هنرمندان ما در بخش های حرفه ای و دانش آموزی به حوزه ایثار و شهادت علاقه‌مند هستند و ظرفیتی بالقوه محسوب می شوند که می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha