• پنجشنبه / ۷ دی ۱۴۰۲ / ۰۹:۵۹
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1402100704615
  • منبع : شهرداری تهران

دلایل ورود شهرداری تهران به موضوع «مسکن»

دلایل ورود شهرداری تهران به موضوع «مسکن»

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در مورد دلایل ورود شهرداری به موضوع مسکن توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، سید مهدی هدایت در مورد دلایل ورود شهرداری تهران به موضوع مسکن، اظهار کرد: باید با نگاه جامع به مسائل شهر نگریست؛ موضوع مسکن حدود ۶۰ درصد از هزینه‌های خانوار را از سبد کل هزینه به خود اختصاص می‌دهد.

وی افزود: ما موضوع بازآفرینی را جدا از بخش مسکن نمی‌بینیم، اگر شهرداری تهران وارد موضوع مسکن نشود در حوزه بازآفرینی و بافت فرسوده هم نمی‌تواند موفق شود. در محدوده‌هایی مجبوریم مسکن معوض بدهیم، برخی از افراد هستند که امکان اینکه در بافت فرسوده ساختمان خود را نوسازی کنند، ندارند. برخی از محدوده‌ها را هم به اجبار باید تملک کنیم و در آن پروژه‌های خدماتی برای شهروندان ایجاد کنیم.

وی با اشاره به اینکه سیاست کلان مدیریت شهری این است که به همه‌ مسائل توجه شود، گفت: در شهرداری تهران به کارهایی که از قبل روی زمین مانده هم توجه می‌شود. در این دوره مدیریت شهری نظر شهردار تهران این است که در بحث‌های اجتماعی هم که از قبل روی زمین مانده و شهرداری تهران ظرفیت قانونی دارد، ورود شود.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران یکی از دلایل ورود شهرداری تهران به موضوع مسکن را کمک به خانه دار کردن اقشار کم درآمد جامعه دانست و افزود: مسکنی که ما تولید می‌کنیم، استطاعت پذیر است.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در مورد قرارگاه جهادی مسکن هم اظهار کرد: در قرارگاه جهادی مسکن بحث رفع موانع تولید مسکن در شهر تهران پیگیری می‌شود، در گذشته شاهد رکود جدی در صدور پروانه و تولید مسکن بودیم. در قرارگاه جهادی مسکن موضوع تسهیل‌گری را پیش می‌بریم تا موانع تولید مسکن را با اولویت پهنه جنوب شهر برطرف کنیم. در کنار آن سازمان نوسازی با مشارکت بخش خصوصی پروژه‌هایی را برای خود تعریف کرده است تا از محل درآمدی که برای شهرداری تهران ایجاد می‌شود، خدمات اجتماعی و مسکن معوض را در مسیر بازآفرینی بافت فرسوده ارائه دهد.

پیش تر نیز جعفر بندی شربیانی، عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران اقدامات صورت گرفته در محله نفرآباد را از افتخارات دوره ششم شهرداری تهران دانسته بود.

️شربیانی، عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران  با اشاره به اینکه اجرای پروژه بازآفرینی محله نفرآباد، ارزش افزوده برای ساکنان محلی ایجاد خواهد کرد و طبق بازدیدها و گزارشات ارائه شده تمایل ساکنان محله برای اخذ پروانه و مشارکت در بازآفرینی افزایش پیدا کرده است، خاطرنشان کرد: اقدامات صورت گرفته در محله نفرآباد در بحث نوسازی یکی از افتخارات و کارنامه درخشان دوره ششم شهرداری تهران برای نجات یک محله ناکارآمد است.

به گزارش شهر، ️این مقام مسئول با بیان این که مدل مشارکت دادن شهروندان در طراحی و شکل گیری طرح های بازآفرینی شهری یکی از نکات ارزنده‌ای است که در مورد پروژه نفرآباد اتفاق افتاد، از عملکرد سازمان نوسازی شهر تهران برای اخذ نظرات معتمدین محل، شورایاران و ساکنان محدوده در تهیه، تدقیق و بازبینی طرح بازآفرینی نفرآباد تقدیر و تشکر کرد.

️شایان ذکر است بازآفرینی محله نفرآباد با اجرای همزمان ۳۵ پروژه مسکونی و ۹ پروژه خدماتی توسط سازمان نوسازی شهرداری تهران با جدیت در حال انجام است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۰-۰۷ ۱۱:۵۹

سلام: به نظر من ، ورود شهرداری ها در موضوع مسکن، کار بسیارعالی است، ولی در ابتدا می بایست در مجلس و قوه قضائیه قانونی را وضع نمود تا در مجتمع های مسکونی فرسوده که اکثریت مالکین رضایت به نوسازی دارند، ولی مالکین طمعکار ، ترسو ...موافقت نمی کنند و سد راه هستند، نتوانند جلو نوسازی املاک را بگیرند.