ابراهیم کازرونی منفرد در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری سومین جشنواره «گیله خوراک» دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان، اظهار کرد: این جشنواره با همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر رشت صبح فردا، ۷ دی ماه و همزمان با هفته رشت در تالار مرکزی برگزار میشود.
وی با بیان اینکه این جشنواره در دو بخش غذا و سفره آرایی و نان و شیرینی برگزار میشود، گفت: در این جشنواره ۲۶ گروه دو نفره از دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان حضور دارند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان با بیان اینکه بعد از بررسی و امتیاز دهی توسط داوران به سه تیم برگزیده در هر بخش لوح تقدیر و جوایز ارزنده اهدا میشود، عنوان کرد: دلارام حلمی، کارشناس ارشد تغذیه علوم پزشکی گیلان، مرضیه رهبر، داور جشنواره یونسکو و مریم زند به عنوان داور بخش نان و شیرینی در این جشنواره به عنوان داور حضور دارند.
کازرونی منفرد اهداف برگزاری سومین جشنواره «گیله خوراک» دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان را احیای غذاهای سنتی و بومی و معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل گیلانی، اشاعه فرهنگ تولید و مصرف غذاهای محلی، بازگشت غذاهای سنتی به سبد غذایی مردم و افزایش روحیه نشاط و شادابی در بین خانواده دانشگاه جامع علمی - کاربردی استان بیان کرد.
وی با اشاره به برگزاری همزمان کارگاههای علمی و آموزشی در حاشیه جشنواره «گیله خوراک»، خاطرنشان کرد: کارگاه علمی و آموزشی «پیشگیری و کنترل چاقی و بیماریهای مرتبط با آن» توسط دلارام حلمی، کارشناس ارشد تغذیه علوم پزشکی گیلان در ساعت ۱۳ بعدازظهر برگزار میشود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان ادامه داد: کارگاه آموزشی «نقش خوراک محلی در تجربه گردشگری پایدار رشت» نیز توسط خانم پایدار، مدرس دوره ساعت ۱۴ بعدازظهر در تالار مرکزی انجام میشود.
کازرونی منفرد از شهروندان و علاقمندان به شهر رشت دعوت کرد تا از جشنواره «گیله خوراک» بازدید کنند و طعم خوش غذاهای محلی رشت و گیلان را بچشند.
انتهای پیام
نظرات