• چهارشنبه / ۶ دی ۱۴۰۲ / ۱۰:۴۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402100603842
  • خبرنگار : 50646

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان عنوان کرد

«گیله خوراک»؛ جشنواره‌ای برای اشاعه فرهنگ تولید و مصرف غذاهای محلی رشت

«گیله خوراک»؛ جشنواره‌ای برای اشاعه فرهنگ تولید و مصرف غذاهای محلی رشت

ایسنا/گیلان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان از برگزاری سومین جشنواره «گیله خوراک» در تالار مرکزی رشت خبر داد و گفت: هدف این جشنواره اشاعه فرهنگ تولید و مصرف غذاهای محلی رشت و استان است.

ابراهیم کازرونی منفرد در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری سومین جشنواره «گیله خوراک» دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان، اظهار کرد: این جشنواره با همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر رشت صبح فردا، ۷ دی ماه و همزمان با هفته رشت در تالار مرکزی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این جشنواره در دو بخش غذا و سفره آرایی و نان و شیرینی برگزار می‌شود، گفت: در این جشنواره ۲۶ گروه دو نفره از دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان حضور دارند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان با بیان اینکه بعد از بررسی و امتیاز دهی توسط داوران به سه تیم برگزیده در هر بخش لوح تقدیر و جوایز ارزنده اهدا می‌شود، عنوان کرد: دلارام حلمی، کارشناس ارشد تغذیه علوم پزشکی گیلان، مرضیه رهبر، داور جشنواره یونسکو و مریم زند به عنوان داور بخش نان و شیرینی در این جشنواره به عنوان داور حضور دارند.

کازرونی منفرد اهداف برگزاری سومین جشنواره «گیله خوراک» دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان را احیای غذاهای سنتی و بومی و معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل گیلانی، اشاعه فرهنگ تولید و مصرف غذاهای محلی، بازگشت غذاهای سنتی به سبد غذایی مردم و افزایش روحیه نشاط و شادابی در بین خانواده دانشگاه جامع علمی - کاربردی استان بیان کرد.

وی با اشاره به برگزاری همزمان کارگاه‌های علمی و آموزشی در حاشیه جشنواره «گیله خوراک»، خاطرنشان کرد: کارگاه علمی و آموزشی «پیشگیری و کنترل چاقی و بیماری‌های مرتبط با آن» توسط دلارام حلمی، کارشناس ارشد تغذیه علوم پزشکی گیلان در ساعت ۱۳ بعدازظهر برگزار می‌شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان ادامه داد: کارگاه  آموزشی «نقش خوراک محلی در تجربه گردشگری پایدار رشت» نیز توسط خانم پایدار، مدرس دوره ساعت ۱۴ بعدازظهر در تالار مرکزی انجام می‌شود.

کازرونی منفرد از شهروندان و علاقمندان به شهر رشت دعوت کرد تا از جشنواره «گیله خوراک» بازدید کنند و طعم خوش غذاهای محلی رشت و گیلان را بچشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha