جعفر مطلبزاده، شامگاه(سهشنبه، ۵ دی) در حاشیه جلسهای که پیرامون رفع مشکلات تلفن ثابت و اینترنت همراه در سطح شهرستان گلپایگان در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: نقاط ضعفی در برخی روستاها در سرویسدهی همراه اول و ایرانسل وجود دارد، برای رفع تعدادی از این موارد از طریق وزارت ارتباطات اعتبار لازم را تأمین و اخذ کردیم و برای روستاهای دیگر هم در تلاش اخذ بودجه هستیم.
وی ادامه داد: فیبر نوری پروژه کشوری است و با همکاری شهرستانهای گلپایگان و خوانسار این طرح در این دو شهر آغاز شد و در خوانسار به اتمام رسیده است و در گلپایگان نیز پیشرفت خوبی داشته است، مردم حقدارند از حفاریهای انجام شده در این طرح گلایهمند باشند، اما با پیشرفت پروژه، حفاریها پر خواهد شد و تردد مردم بهبود پیدا خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان در خصوص IDI (شاخص توسعه فاوا) گفت: استان اصفهان در این زمینه رتبه پنجم کشور را دارد، برخی شاخصها در این رتبهبندی دخیل هستند که به وضعیت زیرساختهای ارتباطی مربوط نمیشود. بیشترین نمره منفی که ما در IDI گرفتیم مربوط به این است که استفاده کننده از پهنای باند در استان اصفهان زیاد داریم و نسبت استفاده از پهنای باندمان به پهنای باند خارجی که توانستیم به استان بیاوریم بیشتر است. متأسفانه با اپراتورهای ما همکاری لازم جهت نصب تجهیزات نشد اکنون در زیرساختهای استان پهنای باند آماده داریم، اما اپراتورها قادر به رساندن آن به مردم نیستند. بیش از ۳۰ الی ۴۰ درصد پهنای باندی که مردم نیاز دارند آماده واگذاری است، اما دسترسی مردم به آن آنطور که ما دلمان میخواهد نیست. پروژه فیبر نوری میتواند در این زمینه به ما کمک کند.
مطلبزاده در خصوص عدم توسعه مناسب و مطلوب سرویس G۵ در استان و آیا اینکه تنها علت عدم توسعه این سرویس را همکاری نکردن مردم در نصب دکل میداند، گفت: از دید شخصی من بله. اپراتور در جایی سرمایهگذاری میکند که هم استقبال مردمی وجود داشته و هم توانایی نصب تجهیزات را داشته باشد. تمام سایتها در منازل مردم نصب نمیشود، بنابراین علاوه بر مخالفتهای مردمی در اخذ مجوزهای لازم نیز دچار مشکلاتی هستیم که مانع توسعه ۵G در استان اصفهان است.
انتهای پیام
نظرات