به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، «هوش مصنوعی و آینده آن / پیامآور آسایش ما یا سرآغاز نابودی بشریت؟»، «معنای زندگی»، «علوم اجتماعی چیست؟»، «پایهها و ریشههای فرهنگ ایرانی»، «امید و ناامیدی » و «پلی شکسته میان نسلهای قدیم و جوانان امروزی» از جمله مطالب و مقالاتی است که در این شماره میخوانیم.
محدثه لطفی در بخشی از مطلب سخن مدیر مسئول نوشته است: «همیشه آغاز راه دشوار است؟ عقاب در آغاز پر کشیدن، پر میریزد. اما در اوج حتی از بال زدن هم بینیاز است.
نشریات محلی برای تبلور اندیشههاست که دانشجویان را به سمت و تعامل تفکرها و هدایت میکند ناکامی به سوی اعتلای فرهنگ جامعه برداشته شود. چراکه رسالت نشریات و رسانهها، تبیین بینشها و انتقال اندیشههاست. هر چند اندک اندک جایگاه نشریات در میان انبوه ابزارهای ارتباط جمعی، کمرنگ شده است. اما قلب تپبنده یک دانشگاه به دانشجویان آن است و نشریات دانشجویی همان جایی است که دانشجو از انفعال خروج میکند و با قلم خود چرخه ساکن دانشگاه را به حرکت در میآورد.
با شماره نهم از نشریه علمی فرهنگی وقایع اتفاقیه در خدمت شما همراهان گرامی هستیم تمام تلاشمان این است در حد توان بگوییم و بنویسیم از مسائلی که شاید صحبت درباره آن ها خالی از لطف نباشد؟ و...»
نشریه «وقایع اتفاقیه» به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی علوم اجتماعی دانشگاه الزهرا (س)، مدیر مسئولی محدثه لطفی و سردبیری مهشاد رشبر، بهصورت فصلنامه فرهنگی و اجتماعی منتشر میشود.
انتهای پیام
نظرات