• دوشنبه / ۴ دی ۱۴۰۲ / ۱۴:۲۷
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1402100402372
  • خبرنگار : 50214

استاندار یزد در آیین بهره‌برداری نیروگاه ساغند خبر داد؛

۳۰ سرمایه‌گذار پای کار ایجاد ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در یزد

۳۰ سرمایه‌گذار پای کار ایجاد ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در یزد

ایسنا/یزد استاندار یزد با اشاره به عملیات اجرایی ساخت ۳۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در این استان، گفت: هم‌اکنون ۳۰ سرمایه‌گذار از بخش خصوصی و صنایع برای ایجاد یکهزار مگاوات برق خورشیدی در استان فعالند که با تعدادی قرار منعقد شده و بقیه در حال انعقاد قرارداد هستند.

«مهران فاطمی» در مراسم افتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی ساغند که امروز با دستور رییس جمهور مورد بهره برداری قرار گرفت، طی گزارشی به رییس جمهور اظهار کرد: خوشبختانه پس از سفر ریاست جمهوری به استان یزد و تاکید بر تبدیل یزد به قطب انرژی خورشیدی غرب آسیا، تاکنون ۹۹ مگاوات برق خورشیدی به شبکه وصل و عملیات اجرایی ۳۵۰ مگوات برق خورشیدی در استان آغاز شده است.

وی افزود: همچنین دو هزار و ۸۰۰ هکتار زمین جهت ایجاد یکهزار و ۸۵۲ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی تخصیص یافته و زمین در کمتر از یک ماه به سرمایه گذار تحویل داده می‌شود.

به گفته استاندار، هم اکنون ۳۰ سرمایه‌گذار از بخش خصوصی و صنایع استان برای ایجاد هزار مگاوات برق خورشیدی فعال هستند و ۴۲۰ مگوات انعقاد قرار داده شده و ۵۸۰ مگاوات در حال انعقاد قرارداد است.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون ۱۲۹ نیروگاه خورشیدی خانگی با ظرفیت ۶۴۵ کیلووات به شبکه متصل شده و ۱۴۹ نیروگاه خانگی دیگر تا انتهای سال راه اندازی میشود.

فاطمی همچنین از ورود روستاهای استان به موضوع تولید برق خورشیدی به صورت تجمیعی و خانگی در راستای مردمی سازی خبر داد و گفت: هم اکنون خانوارهای روستایی حدود ۳ میلیون تومان درآمد ماهیانه‌ از این بخش دارند که ۱.۵ میلیون تومان اقساط را پرداخت و ۱.۵ میلیون تومان وجه نقد برای آنها باقی می‌ماند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۰-۰۶ ۱۰:۱۶

دوران ماشینهای بنزینی رو به افول است ، ایران با داشتن معادن لیتیوم( عنصری پرکاربرد در ساخت خودروهای برقی ) و نیروی با استعداد جوان ساخت و تولید خودروهای برقی آغاز و واردات این خودروها در دستور کار دولت و صنایع خودرو سازی قرار گرفته است ، تولید برق از طریق پنل های خورشیدی با استقبال پیمانکاران و دوستاران محیط زیست روبرو شده و به زودی اجرایی میگردد.