به گزارش ایسنا، یونس پناهی،رئیس مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی کشور (نیماد) اظهار داشت: امروزه تولید علم و دانش و مرجعیت علمی، یکی از نهادهای قدرت در کشورهاست و مقام معظم رهبری، همواره بر تقویت تولید علم، دانش، مرجعیت علمی و کاهشنیافتن شتاب پیشرفت علم و دانش تأکید دارند.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در ادامه افزود: یکی از چالشهای جدی در کشور، مرجعیت علمی است که یکی از ابزارهای لازم در این راستا، تولید علم و دانش از جمله چاپ مقالات کاربردی است.
وی ضمن تأکید بر لزوم کاربردیبودن مقالات، گفت: روند تولید علم در تمام کشورها درحالرشد است و همه کشورها تلاش میکنند تا مصرفکننده نباشند و در تولید علم ارتقا یابند. ما به دنبال مقاله پاسخگو و مسئلهمحور هستیم. هیچگاه نمیشود بدون تولید علم به محصول دست پیدا کرد.
بنابر اعلام روابطعمومی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، به گفته پناهی مؤسسه ملی نیماد نیز در این راستا با فراهمآوردن بسترهای لازم برای محققین کشور در جهت تولید علم و مقالات کاربردی تلاش ویژهای کرده است. بهطوریکه تعداد مقالات دریافتی در مدتزمان ۴ سال اول تشکیل این مؤسسه (زمستان ۱۳۹۴-۱۳۹۸) ۱۲۰ مقاله بوده و با رشد تقریباً ۵ برابری در چهار سال گذشته (۱۳۹۸-زمستان ۱۴۰۲) به ۵۸۵ مقاله رسیده و حدود ۳۳۹ مقاله مربوط به دو سال گذشته است.
انتهای پیام
نظرات