به گزارش ایسنا، محمد شیری امروز با حضور در صحن شورای شهر تهران با اشاره به گزارش ناصر امانی عضو شورای شهر در مورد محله هاشم آباد در مورد ترافیک سرای ایرانی گفت: مکان فعلی سرای ایرانی فضای ۱۰ هکتاری داشته و از ساختمان های ناایمن بوده که آتش نشانی به صورت مکرر به آن تذکر داده بود و بیش از ۸۰۰ نفر در این سرا، انبار داشتند و وضعیت آشفته ای داشت؛ اما دقت داشته باشید که ملک از پروانه پایان کار انبار تجاری برخوردار بود و مجوز آن تنها تبدیل به پروانه تجاری شد و هیچ پروانه ای برای آن صادر نشده بود و در این زمینه عارضه سنجی ترافیکی نیاز نبود، البته ما عارضه سنجی ترافیکی را انجام داده ایم و فایل آن موجود است. می توانیم به اعضای شورا ارائه دهیم. پیش از راه اندازی سرای ایرانی جلساتی با رئیس پلیس راهور برگزار کردیم و پیش بینی های لازم برای بازگشایی مسیر انجام شد.
شیری با بیان اینکه از شنبه تا چهارشنبه اتفاق جدیدی در روند ترافیک منطقه نیفتاده و حتی ترافیک صبحگاهی به دنبال برچیده شدن برخی انبارها بهبود یافته است، ادامه داد: در روز پنجشنبه شاید ۱۰ درصد به ترافیک عصرگاهی افزوده شده است. در ساعات صبح ترافیک سنگین ایجاد شده بود که بخشی از آن به دلیل هیجانات بود و به مرور کاهش یافت. به طوری که جمعه هفته گذشته وضعیت ترافیک به دو ماه قبل و پیش از راه اندازی سرای ایرانی شباهت داشت.
به گفته شهردار منطقه ۱۵، ما از مدیر سرای ایرانی درخواست کردیم که تبلیغاتی انجام دهد تا مردم از شنبه تا چهارشنبه به سرای ایرانی مراجعه کنند. در این راستا نیز جوایزی برای شهروندان جهت مراجعه در روزهای شنبه تا چهارشنبه در نظر گرفته شده است و باید گفت که ترافیک این محدوده عادی شده است و در روز جمعه ترافیک بیشتری را نسبت به حالت معمول شاهد نبودیم.
وی با بیان اینکه نیت ما، رونق بیشتر به منطقه بود که محقق شد و حتی بیش از ۲۰۰۰ نفر در سرای ایرانی استخدام شدند که تعداد زیادی از ساکنان منطقه بودند، گفت: ۵۰۰ تا ۶۰۰ واحد پارکینگ در سرای ایرانی احداث شده تا مشکلی از این بابت وجود نداشته باشد و ما تذکرات اعضای شورا را مورد توجه قرار می دهیم؛ بگونه ای که بعد از تذکرات سعی کردیم که با جابجایی ورودی و خروجی سرای ایرانی، از مشکل ترافیک منطقه بکاهیم.
شیری در مورد جمع آوری معتادان متجاهر در منطقه ۱۵ نیز با بیان اینکه با این موضوع به طور مداوم درگیر هستیم و هماهنگی هایی با فرماندهی انتظامی انجام و مقرر شد جمع آوری معتادان پرقدرت تر از قبل دنبال شود، اظهار کرد: روزانه ۲۵ نفر معتاد جمع آوری می شوند و از ابتدای سال تاکنون بیش از ۲۵ هزار نفر معتاد متجاهر جمع آوری شده اند.
شهردار منطقه ۱۵ با بیان اینکه ۱۰ هزار نفر از جمعیت دانش آموزی منطقه از اتباع هستند و تعداد اتباع محلات اتابک، شوش، نادری و مظاهری بیشتر است؛ هماهنگی هایی با آموزش و پرورش برای ساماندهی این وضعیت انجام می دهیم، گفت: سال گذشته ۲۵۰ مرکز ضایعاتی در منطقه بود که بخشی از این مراکز پلمب شدند و ۱۷۸ مرکز در حال حاضر وجود دارد که ۶۱ مرکز متعلق به محله هاشم آباد است، البته موضوع را با همکاری پلیس پیگیری کردیم تا مراکز فاقد مجوز، پلمب شوند.
شیری همچنین در مورد پلاکهای قرمز در این منطقه با اشاره به اینکه هشت پلاک قرمز به صورت شبانه پلمب شدند که متأسفانه این پلمب به صورت غیرقانونی بازگشایی می شود، گفت: در محله هاشم آباد کلونی نداریم اما در محله مظاهری شاهد وجود این خانه ها هستیم و به نظر می رسد باید این کلونی را تخریب کرد که اگر این اقدام انجام شود بخش اعظمی از مشکلات ناشی از استقرار معتادان متجاهر کاهش خواهد یافت که برای راه اندازی کلانتری محله اتابک زمین تحویل داده شده است و پیگیر موضوع هستیم که این کلانتری سریعتر به مرحله بهره بردای برسد و مشکلات و آسیب های اجتماعی کنترل شود.
وی در مورد روند ساخت و ساز در این منطقه نیز با تاکید بر اینکه ۱۲۰۰ پروانه ساخت در منطقه صادر شده است، یادآور شد: ۹۰۰ پلاک از ابتدای سال تجمیع و نوسازی شده که این آمار، منطقه ۱۵ را به منطقه پیشتاز در نوسازی بافت فرسوده تبدیل کرده که این اقدام به کاهش تردد معتادان متجاهر نیز کمک خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، شهردار منطقه ۱۵ در واکنش به تذکر یکی از اعضا مبنی بر افتتاح چند فاز سرای ایرانی نیز پاسخ داد: از ۳.۸ هکتار از فضای سرای ایرانی ۲.۷ هکتار به فضای تجاری تبدیل شده است و ما مجوز جدیدی ندادیم و پیش از این مجوز انبار تجاری داشته است. البته ما نپذیرفتیم که کاملاً تغییر کنند و قول شفاهی مدیر سرای ایرانی این بود که مجموعه دیجیتال سرای ایرانی راه اندازی نشود و تنها به قم محدود شود و در تبلیغات اخیر سرای ایرانی نیز دیدیم که به فضای دیجیتال تنها در قم اشاره شده است.
انتهای پیام
نظرات