مهدی اسلامخواه در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: هشت نفر از کارفرماهای متخلف در طی مراحل قانونی، به مراجع قضایی معرفی شدند. شناسایی اتباع غیرمجاز مشغول به کار در این استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۳۳ درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: ضروری است مدیران واحدهای کارگاهی، کارخانهها و اصناف از بهکارگیری اتباع غیرمجاز بهعنوان نیروی کار خودداری و در صورت نیاز به تخصص کارگر خارجی، نسبت به گرفتن پروانه کار اقدام کنند. براساس ماده ۱۲۰ قانون کار، اتباع بیگانه نمیتوانند در ایران مشغول به کار شوند مگر آنکه اولاً دارای روادید ورود با حق کار مشخص باشند و ثانیاً مطابق قوانین و آییننامههای مربوط، پروانه کار دریافت کنند.
اسلامخواه تاکید کرد: طبق ماده ۱۸۱ قانون کار، کارفرماهایی که اتباع بیگانه را که پروانه کار ندارند یا مدت اعتبار پروانه کارشان تمام شده است به کار بگیرند یا اتباع بیگانه را در کاری غیر از آنچه در پروانه کار آنها قید شده است، بپذیرند یا در مواردی که رابطه استخدامی تبعه بیگانه با کارفرما قطع میشود مراتب را به وزارت کار و امور اجتماعی اعلام نکنند با توجه به شرایط و امکانات خاطی و مراتب جرم به مجازات حبس از ۹۱ روز تا ۱۸۰ روز محکوم خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات