• چهارشنبه / ۲۹ آذر ۱۴۰۲ / ۲۳:۲۶
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1402092921231
  • خبرنگار : 50635

معاون سیاسی و امنیتی استانداری هرمزگان:

نوجوانان و کودکان هرمزگانی باید خود را متناسب با ظرفیت هرمزگان رشد دهند

نوجوانان و کودکان هرمزگانی باید خود را متناسب با ظرفیت هرمزگان رشد دهند

ایسنا/هرمزگان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان گفت: نوجوانان و کودکان هرمزگانی باید خود را متناسب با ظرفیت هرمزگان رشد دهند.

احسان کامرانی، امروز (بیست و نهم آذرماه) در رویداد دانش‌آموزی «حل مسئله صنعت» که در سالن اجتماعات حوزه علمیه بانوان استان هرمزگان برگزار شد، خطاب به حاضرین اظهار کرد: خودتان را برای اقدامات و کارهای بزرگ آماده کنید. آینده استان هرمزگان و کشور متعلق به شما جوانان است که باید در آینده آن نقش آفرینی کنید.

وی، با ذکر این نکته که استان هرمزگان یک استان صنعتی محسوب می‌شود، عنوان کرد: استان هرمزگان در زمینه‌های پتروپالایش و فولاد رتبه سوم کشور را دارد که با اتفاقاتی که در دولت سیزدهم در حال رقم خوردن است طی چهار سال آینده استان هرمزگان در بسیاری از زمینه‌های صنعتی رتبه اول را کسب خواهد کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، با اشاره به سایر ظرفیت‌های هرمزگان نظیر گردشگری، انرژی، کشتی‌سازی، کشاورزی، شیلات و ...، بیان کرد: نوجوانان و کودکان باید سعی کنند که خود را متناسب با ظرفیت‌های استان رشد دهند.

کامرانی، تفکر  و اندیشه را آغاز حرکت روبه رشد و موفقیت دانست و تصریح کرد: نوآوری و خلاقیت نتیجه تفکر است و انسان‌های متفکر هیچگاه به اتفاقات و مسائل پیرامون خود بی‌تفاوت نیستند و همواره سوالات مختلفی را از رویدادهای پیرامون طرح می‌کنند.

وی، با ذکر این نکته که باید ذهن پرسشگر داشت، مطرح کرد: باید اندیشید که چه اتفاقاتی در اراضی فلسطین اشغالی در حال رقم خوردن است و یا چرا بر خلاف تلاش‌های گسترده امپراطوری رسانه‌ای غربی، مردم سراسر جهان از جمله کشورهای غربی برای حمایت از مردم غزه به پا خواستند اما مسئولین و دولتمردان آن‌ها نسبت به این جنایات جنگی بی تفاوت هستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، با بیان این نکته که کشور ایران از دیرباز مهد تمدن‌سازی بوده است، تشریح کرد: کشور ایران در قرن پنجم و ششم و حتی قرن‌های پس از آن نیز به عنوان مهد تمدن شناخته می‌شود و باید یکبار دیگر با تلاش جمعی به سمت تحقق تمدن نوین اسلامی گام برداریم.

کامرانی، خودسازی را مقدمه تمدن‌سازی دانست و خاطرنشان کرد: در بحث خودسازی باید به تمام جنبه‌های آن توجه کنیم و همه آن‌ها را باید در کنار یکدیگر به صورت جامع مورد توجه قرار گیرند.

وی، جامعه‌پردازی را مرحله بعدی خودسازی در روند تمدن‌سازی دانست و عنوان کرد: باید وارد میدان شد و در حوزه‌های مختلف جامعه نقش خود را ایفا کنیم تا بتوانیم یک گام به سمت تمدن‌سازی نزدیک‌تر شویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha