• چهارشنبه / ۲۹ آذر ۱۴۰۲ / ۱۲:۳۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402092920718
  • خبرنگار : 50225

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان:

پیوند صنعت و دانشگاه نسخه شفابخش چالش‌های صنعت ساخت و ساز کشور است

پیوند صنعت و دانشگاه نسخه شفابخش چالش‌های صنعت ساخت و ساز کشور است

ایسنا/خوزستان رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان با بیان اینکه استفاده از تکنولوژی‌های نوین برای افزایش عملکرد، کاهش هزینه‌ها و افزایش کیفیت یکی از مولفه‌های توسعه صنعت ساخت و ساز است، گفت: پیوند صنعت و دانشگاه می‌تواند به عنوان نسخه شفابخش برای برون رفت از بسیاری از چالش‌های موجود در صنعت ساخت و ساز استفاده شود.

‌دکتر حسن محمدی‌مجد در نخستین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در رفع موانع صنعت ساخت و ساز کشور که امروز (۲۹ آذرماه) در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: صحبت از ساخت و ساز مقوله خاصی است که نقش بسیار مهمی در توسعه جوامع صنعتی را به خود اختصاص داده و یکی از مولفه‌های توسعه در جوامع صنعتی میزان پیشرفت و توسعه این صنعت است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: صنعت ساخت و ساز می‌تواند نقش کلیدی در توسعه کشور داشته باشد و این موضوع غیر قابل کتمان است؛ این موضوع موجب شد که همکاران موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان، آن را به عنوان یکی از اولویت‌های علمی و پژوهشی اختصاص دهند تا پیوند صنعت و دانشگاه را در شکل واقعی و میدانی رقم بزنیم.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان گفت: پیوند صنعت و دانشگاه می‌تواند به عنوان نسخه شفابخش برای برون رفت از بسیاری از چالش‌های موجود در صنعت ساخت و ساز استفاده شود و استفاده از ظرفیت اساتید، دانشجویان، مهندسان و مسئولان صاحب امر می‌تواند به عنوان نسخه شفابخش برای صعود به قله‌های پیشرفت و تلقی باشد.

محمدی‌مجد بیان کرد: طبق مطالعاتی که در زمینه تجربه‌های موفق جهان در حوزه ساخت و ساز انجام داده‌ام چند نقطه مشترک در این زمینه وجود دارد؛ تجربه جهانی نشان می‌دهد استفاده از تکنولوژی‌های نوین برای افزایش عملکرد، کاهش هزینه‌ها و افزایش کیفیت یکی از مولفه‌های توسعه صنعت ساخت و ساز است.

وی عنوان کرد: توجه به مسئولیت‌های اجتماعی، استفاده از متدهای سبز و بازیافت‌پذیر، کاهش مصرف انرژی و حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست از دیگر مولفه‌های مهم در توسعه صنعت ساخت و ساز هستند. تقویت تعامل و شفافیت ذی‌نفعان نیز می‌تواند یکی از گلوگاه‌ها و حلقه‌های مفقوده این صنعت تلقی و سبب تعالی آن شود.

محمدی‌مجد بیان کرد: امیدواریم این کنفرانس، آغازی برای یک مسیر طولانی و حاصل آن پیوند صنعت و دانشگاه و حل مکشلات صنعت ساخت و ساز باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha