به گزارش ایسنا علیرضا مزینانی با اشاره به اینکه سرشماری حیات وحش استان معمولا در این فصل در روزهای آخر خود است، افزود: متاسفانه امسال شرایط اقلیمی و کمبود بارشها بهویژه در مناطق کوهستانی که باعث سوق پیدا کردن حیات وحش به پاییندست مناطق شده، عامل تاخیر یکماهه در برنامه سرشماری است.
وی با بیان اینکه خوشبختانه در برنامه سرشماری فیروزکوه آمار خوبی به دست آمده است، اظهارکرد: سال قبل در منطقه فیروزکوه حدود 11 هزار و 500 راس آمار حیات وحش شامل قوچ و میش و کل و بز سرشماری شده بود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به اینکه خوشبختانه مردم شهرستان فیروزکوه علاقهمند به محیط طبیعی و حیات وحش هستند و این موضوع کمک شایانی در امر حفاظت به محیط زیست استان میکند، گفت: با توجه به اینکه از لحاظ تعداد نیروی انسانی نسبت به مساحت منطقه دچار کمبود هستیم، کمک و یاری مردم این منطقه و علاقهمندان به طبیعت برای سرشماری حیات وحش بسیار تاثیرگذار است و از آنان قدردانی میکنیم.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به تاثیر پوشش گیاهی مناطق بر جمعیت حیات وحش گفت: هر چقدر بارش بیشتر باشد به مراتب پوشش گیاهی بهتری خواهیم داشت و این موضوع بر جمعیت حیات وحش نیز تاثیر گذار است البته در کنار این، وجود گونههای شکارچی همچون پلنگ، گرگ و کفتار نیز بر جمعیت حیات وحش منطقه تاثیر میگذارد.
به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، مزینانی در خصوص اقدامات انجام شده در زمینه حمله خرسها به باغات روستاییان منطقه گفت: به مردم توصیه شده که اگر موردی در این خصوص مشاهده کردند ضمن خودداری از مواجه مستقیم با گونههای وحشی، موضوع را بلافاصله به اولین پاسگاه های محیط بانی اطلاع دهند.
انتهای پیام
نظرات