مهنام محمدبیگی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به اینکه متولد سال ۷۱ است و هم اکنون دانشجوی مقطع دکترا در رشته الکترونیک در دانشگاه ارومیه است، افزود: آذربایجان غربی دارای نخبگان بسیاری در حوزه علم و فناوری است و بانوان در این زمینه نیز بسیار فعال هستند اما متاسفانه در بحث استفاده از این ظرفیت درسال های اخیر ضعیف عمل شده که باید به آنها در جهت توسعه استان، توجه ویژه شود.
محمدبیگی با اشاره به اینکه شرکت دانش بنیان خود را در سال ۹۷ ثبت کرده و از سال ۹۸ فعالیت خود را با طراحی برد و شارژ پنل های خورشیدی شروع کردند و با همین طرح وارد پارک علم وفناوری استان شدند، تصریح کرد: از حدود ۲ سال گذشته ایده شرکت را تغییر داده و در حال حاضر در این شرکت دانش بنیان، طراحی و تولید انواع کلید و پریز های هوشمند و لمسی را با تلفیق هنر ایرانی تولید می کند.
وی بااشاره به اینکه ۵نفر در این شرکت فعالیت دارند، اظهار کرد: این شرکت اولین شرکت در ایران است که کلید و پریزهایی در قالب تمام متریال ها از جمله شیشه، چوب، چرم و رزین در طرح های مختلف و به سلیقه مشتری طراحی و تولید می کند.
این تولید کننده خاطر نشان کرد: همچنین در این شرکت برای اولین بار در سطح کشور چراغ های محوطه ای با پنل تماما خورشیدی و حذف سیم کشی طراحی و ساخته می شود.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان یاد آور شد: در بخش تولید کلید پریزهای هوشمند امسال توانستیم این محصول را به تولید انبوه ماهانه ۱۰۰۰عدد برسانیم.
وی با اشاره به اینکه تمامی مواد اولیه مورد نیاز محصولات در داخل کشور تولید می شوند لذا در تامین مواد اولیه مشکلی فعلا وجود ندارد، ادامه داد: از برنامه های آتی شرکت، توجه به صادرات محصولات تولیدی است که در آینده نزدیک، صادرات به کشورهای همسایه از جمله عراق و ترکیه را خواهیم داشت.
این بانوی کار آفرین با تاکید به اینکه این شرکت فناورانه در سال جاری جزو ۶ شرکت برتر استان معرفی شد، افزود: امیدواریم در سال آینده زمین درخواست شده از پارک علم وفناوری استان را تحویل بگیریم تا خط تولید خود را در ابعاد بزرگتری راه اندازی کنیم.
محمدبیگی با اشاره به اینکه بانوان نخبه استان ایده ها و طرح های بسیاری برای توسعه و پیشرفت استان دارند، تصریح کرد: بانوان کارآفرین و پژوهشگر استان نباید از شکست ها بترسند و توجهی به تبلیغات دشمنان مبنی براین که کار برای کارافرینان در ایران سخت است، نداشته باشند، چرا که شکست در همه جای دنیا وجود دارد بنابراین باید از شکست ها تجربه کسب کرد و ایده ها را به محصول تبدیل کرد.
انتهای پیام
نظرات