سعید دزفولینژاد در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه استفاده از زبالههای با ارزش حرارتی در صنایع سیمان کرمانشاه از چندی قبل در دست پیگیری است و کارخانه سیمان غرب در این زمینه پای کار آمده، گفت: استفاده از سوخت RDF در این کارخانه در مراحل نهایی بوده و امیدواریم در آینده نزدیک اجرایی شود.
وی از برگزاری جلسات متعددی برای اجرای این طرح خبر داد و عنوان کرد: اکنون کار در مرحله بررسی شیوه تامین هزینهها و طرح توجیهی اقتصادی سیمان غرب برای اجرای این طرح است.
سرپرست معاونت محیط زیست انسانی اداره کل محیط زیست استان، کرمانشاه را از استانهای پیشگام در اجرای این طرح دانست و خاطرنشان کرد: استفاده از RDF به عنوان سوخت صنعت سیمان با همراهی بخشهای مختلف شامل محیط زیست، شرکت بازیافت، شهرداری و خود مجموعه سیمان غرب اجرایی میشود.
دزفولی نژاد از مزایای اجرای این طرح یاد کرد که نه تنها صرفهجویی در مصرف سوختهای فسیلی خصوصا گاز را به همراه خواهد داشت و کمک میکند که صنایع بزرگ در فصل سرما با محدودیت کمتری برای سوخت مواجه شوند، بلکه از نظر محیط زیستی هم بسیار مفید خواهد بود، زیرا هم آلودگی هوای کمتری دارد و هم به استفاده بهینه از پسماندهای غیرقابل بازیافت کمک خواهد کرد.
به گفته این مسئول، استفاده از این نوع سوخت نسبت به سوختهای فسیلی از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه است.
وی از تولید روزانه نزدیک به ۶۰۰ تن زباله در کرمانشاه خبر داد که از این میزان حدود ۱۰۰ تن آن قابلیت بازیافت و یا تبدیل شدن به کمپوست را نداشته و میتواند به صورت RDF در صنایع مورد استفاده قرار گیرد.
انتهای پیام
نظرات