• شنبه / ۲۵ آذر ۱۴۰۲ / ۲۳:۱۵
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1402092518201
  • خبرنگار : 71638

تساوی مقصودلو مقابل نماینده شطرنج آمریکا

تساوی مقصودلو مقابل نماینده شطرنج آمریکا

ملی پوش شطرنج ایران مقابل لوون آرونیان ارمنی که با پرچم آمریکا در مسابقات هند دست به مهره شده است، به تساوی رسید.

به گزارش ایسنا، در جریان دور دوم مسابقات چنای هند، پرهام مقصودلو مرد شماره یک شطرنج ایران به مصاف لوون آرونیان ارمنی که با پرچم آمریکا در مسابقات حضور دارد رفت و به تساوی رسید.

مقصودلو که با ریتینگ ۲۷۴۲ در این مسابقات حضور دارد درحالی در این بازی متوقف شد که حریفش در این دور از مسابقات دارای ریتینگ ۲۷۲۳ بود. 

مقصودلو در دور نخست این مسابقات مقابل حریف اوکراینی تن به شکست داد تا اکنون با ۰.۵ امتیاز در رده هفتم این مسابقات بایستد.

مسابقات چنای با حضور ۸ شطرنج‌باز در هفت دور کار خود را دنبال می‌کند. 

این مسابقات از ۱۵ تا ۲۱ دسامبر برگزار می‌شود و  مجموع جوایز این مسابقات ۶۰ هزار دلار تخمین زده شده است. در این مسابقات شطرنج‌بازانی چون گوکش هندی و آرونیان آمریکایی دست به مهره شده اند.

مقصودلو در صورتی که ۵.۵ امتیاز از ۷ امتیاز ممکن این مسابقات را کسب کند، از طریق ریتینگ خود می‌تواند واجد شرایط مسابقات کاندیداهای ۲۰۲۴ شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha