آیین افتتاحیه اولین دوره اردوهای جهادی «مهر باران» به همت کانون دانشجویی مهر باران جهاد دانشگاهی لرستان و با هدف ترویج فرهنگ جهادی و توانمندسازی مناطق کمبرخوردار امروز، ۲۲ آذرماه تحت عنوان طرح «پنجشنبههای جهادی» در سالن جلسات حوزه ریاست جهاددانشگاهی لرستان برگزار شد.
در این مراسم، امیری، مدیر اداره اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره) استان لرستان در سخنانی با بیان اینکه کمیته امداد در بحث اشتغال وظایفی را دارد، گفت: سال گذشته ۱۳ هزار و ۶۰۰ شغل توسط این نهاد حمایتی در استان محقق شد و علاوه بر این ۹۰۰ میلیارد تومان از منابع بانکها نیز در قالب تسهیلات اشتغال جذب شد.
وی با بیان اینکه کمیته امداد از ظرفیت جهاد دانشگاهی و اداره کل آموزش فنی و حرفهای در راستای آموزشهای فنی و حرفهای و اشتغالزایی استفاده میکند، افزود: برای امسال نیز ۱۸ هزار تهعد ایجاد فرصت شغلی داریم که تاکنون ۱۰ هزار نفر از مددجویان و اقشار آسیبپذیر را شناسایی کردهایم.
امیری با اشاره به وجود پایگاههای محلی کمیته امداد در استان، اضافه کرد: کمیته امداد این توانایی را دارد در صورتی که کانونهای جهادی دانشجویی افراد آسیبپذیر که در پنج دهک اول قرار دارند را شناسایی و به کمیته امداد معرفی کنند، از طریق وامهای اشتغالزایی زمینه اشتغال آنان را فراهم آورد.
وی ادامه داد: کمیته امداد در زمینه کمک هزینه ازدواج، و حمایت از طرحهای اشتغالزایی و بحث اشتغال و کارآفرینی و آموزش میتواند با گروههای جهادی مشارکت داشته باشد.
امیری در خاتمه گفت: کمیته امداد تلاش خود را در راستای خودکفایی و اشتغال مددجویان به کار گرفته و امسال بیش از سه هزار خانوار تحت پوشش کمیته امداد توانمند و از چرخه حمایتی کمیته امداد خارج خواهند شد که در این راستا در پایان دیماه امسال جشن خودکفایی برای این مددجویان را برگزار خواهیم کرد.
امین آزادبخت، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد لرستان به اهمیت موضوع تبیین و تبلیغ و رسانهای کردن فعالیتهای گروههای خیریه جهادی دانشجویی اشاره کرد و گفت: رسانهای و معرفی فعالیتهای گروههای جهادی باعث میشود اثرگذاری برنامهها بیشتر شود.
وی با تأکید بر اینکه در کنار برنامهها و فعالیتها باید پیوست فرهنگی و تربیتی نیز مدنظر قرار بگیرد، افزود: باید در اجرای برنامههای جهادی یک بازنگری داشته باشیم و اثربخش بودن، آیندهسازی و کار تربیتی نیز در اجرای برنامهها مورد توجه باشد.
آزادبخت در ادامه با بیان اینکه نهاد رهبری در دانشگاهها نقش تسهیلگری دارد که امید است این نهاد همکاری لازم با گروههای جهادی دانشجویی را داشته باشد، خواستار راهاندازی پویشهای مختلف از سوی گروههای خیریه جهادی دانشجویی شد و گفت: ایجاد قرارگاه دائمی اردوهای خیریه جهادی یک ضرورت است که باید مدنظر باشد و در ذیل آن نیز کارگروههای تخصصی تشکیل و هر ماه نسبت به برگزاری جلسات در این کارگروههای تخصصی اقدام کرد.
در پایان این مراسم، سینا ناجی به عنوان دبیر هماهنگی کانونهای دانشجویی سازمان دانشجویان استان لرستان و علیرضا فتحی به عنوان دبیر کانون دانشجویی «مهر باران» جهاددانشگاهی لرستان معرفی شدند.
انتهای پیام
نظرات