به گزارش ایسنا، سامانه جستوجوی شغل با هدف ایجاد بستری مناسب برای ارتباط کارجویان و کارفرمایان اواخر سال ۱۴۰۰ توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی راه اندازی شد تا افراد جویای کار و کارفرمایان نیازمند نیروی کار بتوانند از خدمات سامانه بهره مند شوند.
با ایجاد این سامانه علاوه بر فراهم شدن امکان ثبت درخواست شغلی توسط جویندگان کار، کارفرمایان نیز فرصتهای شغلی موردنظر خود را به طول رایگان در سامانه بارگذاری و نیروی کار ماهر و مورد نیازشان را تامین می کنند.
به اعتقاد کارشناسان با توجه به آمار بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی، ایجاد سامانه جستوجوی شغل در توسعه کاریابیها و بهبود وضعیت اشتغال در کشور اثرگذار است.
تازهترین آمار ثبت نام در سامانه جستوجوی شغل نشان میدهد که نزدیک به ۸۰ هزار نفر از متقاضیان کار در این سامانه درخواست شغلی خود را به ثبت رسانده اند.
امید ملک - مدیرکل توسعه نهادهای اشتغال و هدایت نیروی کار وزارت کار با تایید این آمار می گوید: از مجموع ۸۰ هزار نفر جوینده کار ۲۰ هزار نفر جذب بازار کار شدهاند.
به گفته وی، از زمان راهاندازی سامانه جستوجوی شغل در تیر ماه امسال تا به امروز دفاتر کاریابی و کارفرمایان مستقل بیش از ۲۰۸ هزار فرصت شغلی را در سامانه ثبت کردهاند.
آنطور که ملک گفته وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به منظور شفافیت در بازار کار، تسریع در دسترسی کارفرمایان به نیروی کار مورد نیاز و کاهش نرخ بیکاری در کشور این سامانه را در تیرماه امسال راهاندازی کرد که هدف اصلی آن تسهیل و تسریع ارتباط میان کارجویان و کارفرمایان، توانمندسازی بیکاران و تقویت نقش کاریابی هاست.
افراد متقاضی کار که از مهارت خاصی برخوردارند، میتوانند در سامانه جستوجوی شغل نامنویسی کرده و فرصتهای شغلی موجود را بررسی و در صورت تایید کارفرما مراحل مصاحبه و پذیرش را دنبال کنند، کارفرمایانی هم که به دنبال جذب نیروی کار ماهر در بخشهای مختلف هستند با ثبت نام در سامانه رزومههای مختلف را مشاهده خواهند کرد.
به گزارش ایسنا، کلیه کارفرمایان و جویندگان کار با مراجعه به نشانی https://shoghl.mcls.gov.ir میتوانند از مزایا و خدمات سامانه استفاده کنند.
انتهای پیام
نظرات