فرزاد مخلص الائمه امروز، ۲۱ آذرماه ۱۴۰۲ با حضور در دانشگاه علوم پزشکی اراک که به مناسبت روز دانشجو انجام شد، بیان کرد: مسیر تقابل حق و باطل یک مسیر کاملا طولانی تا انتهای تاریخ است و هر چه زمان به پیش میرود، این تقابل شفافتر میشود. تا زمانی که این شفافیت روی ندهند، نمیتوان موضع خود را در جبهه حق یا باطل مشخص کرد.
وی با اشاره به اینکه امروز کشور توسط دانشجویان در حال اداره شدن است، افزود: اگر موفقیتی حاصل شده است، توسط همین بدنه دانشجو است و حتی منشا عدم توفیقها نیز به دانشگاه باز میگردد، هر چند که مسیر حرکت کشور را موفق ارزیابی میکنیم.
مخلص الائمه تصریح کرد: در دوران پهلوی، در هیچ حوزهای هیچ گونه فضیلتی در کشور وجود نداشت. هزینههای هنگفتی صرف حوزه دفاعی و نظامی کشور میشد، اما هیچ ساز و برگی در این حوزه وجود نداشت و هیچ گونه توفیقی در این زمینه حاصل نشد.
وی با اشاره به اینکه مطالب مطرح شده در این نشست از سوی دانشجویان عمیق بود و نشان داد که برای طرح این مطالب، فکر شده است، گفت: در طول دو سال اخیر که به عنوان استاندار در استان هستم، تلاشهای بسیاری صورت گرفته و تلاش شد که کارگزاران دولت، به تبعیت از شخص رییس جمهوری، هیچ تعطیلی و توقفی در امور نداشته باشند و حرکت بدون توقف برای حل مشکلات کشور در پیش گرفته شده است چرا که نوع رویکرد دولت و شرایط کشور چنین رویکردی را میطلبد.
استاندار مرکزی با بیان اینکه حرکت پرشتاب و بدون توقف باید یک خروجی مثبت داشته باشد، گفت: به قدری حجم مشکلات و مطالبات مردم بالاست که با چند برابر کار کردن نیز نمیتوان این مطالبات انباشته را پاسخ داد. شش سال پیش در کشور سالانه یک میلیون و ۷۰۰ هزار دستگاه خودرو تولید میشد، اگر هر سال روند تولید کاهش یابد، قطعا جبران کسری انباشته دشوار خواهد بود و امروز در اغلب مباحث کشور چنین شرایط کسری انباشتهای را شاهدیم.
وی گفت: در حوزه مسکن نیز با کسری انباشته مواجهیم و حجم گرههای گذشته بسیار است که روند را دشوار کرده است.
مخلص الائمه گفت: در سال گذشته ۳۴۰۰ میلیارد تومان بودجه عمرانی وارد استان شد و به حوزههای مختلف از جمله تکمیل پل شهدای سنجان اختصاص یافت.
وی با اشاره به شبانهروزی شدن برخی از پروژههای عمرانی استان از جمله بیمارستان ولیعصر اراک، آبرسانی به تفرش و ... بیان کرد: بیمارستان ولیعصر اگر درگیر دوباره کاری نشده و پیش از افتتاح فرسوده نشده بود و ۸۰ میلیارد تومان صرف دوباره کاری آن نشده بود، تا امروز افتتاح شده بود. البته مکانیابی بیمارستان مناسب نیست، برای احداث پارکینگ با مشکل روبرو است، حرایم رعایت نشده است و حتی با نزدیکترین پست برق ۱.۵ کیلومتر فاصله داشت هر چند که برقرسانی طی ۴۸ ساعت و با یک حرکت جهادی در مرکز شهر انجام شد.
وی با اشاره به مشکل جدی آب در شهرهایی چون ساوه، زرندیه و تفرش، گفت: بزرگترین پروژه عمرانی دولت جهاد آبرسانی است که در گام نخست ۱۰ هزار روستا را تحت پوشش قرار داده است. در سال گذشته استان مرکزی در این طرح رتبه چهارم جهاد آبرسانی را داشت و برای آبرسانی به تفرش ۵۰۰ میلیارد تومان بودجه اختصاص یافته است تا آب از فاصله ۷۰ کیلومتری به شهر برسد.
استاندار مرکزی در خصوص برخی از فسادهای اقتصادی در کشور، افزود: فساد یک مسئله جهانی است، اما دولت عزم جدی برای مبارزه با فساد دارد و رهبر معظم انقلاب دستور برخورد جدی با فساد به دولت دادهاند. سازوکارهای مختلفی در دولت طراحی شده است تا فساد در مبدا شکل گیری کشف و ساختارهای فسادزا نیز شناسایی و خنثی شوند. به نظر میرسد که توفیقات خوبی در این راستا کسب شده است، اما در استان با پروندههایی به ویژه در حوزه خصوصی سازی صنایع روبرو هستیم.
وی تصریح کرد: امروز صنایع بزرگ استان در شرایطی هستند که از دولت صدقه نمیگیرند و در شرکتهایی که به لانه پرندگان تبدیل شده بود، امروز تولید در جریان است.
مخلص الائمه بیان کرد: در حوزه گازرسانی به پوشش ۱۰۰ درصدی نزدیک شدهایم و در حوزه آنتن دهی اینترنت حتما به پوشش ۱۰۰ درصدی خواهیم رسید، هرچند که ساوه به صورت کامل به فیبر نوری مجهز شده است و امیدواریم که عقب افتادگیها را جبران کنیم، البته بخشی از عقب افتادگیها مربوط به بروکراسی حاکم بر نظام اداری کشور است.
وی در پاسخ به مطالبه دانشجویان در خصوص توسعه فیبر نوری گفت: مسئولین شبکههای اجتماعی باید مسئولیت شبکه خود را بپذیرند و با پذیرش اصول کشور میتوانند فعال باشند.
مخلص الائمه با بیان اینکه تشکلها با احزاب سیاسی متفاوتند، احزاب به دنبال قدرت و تشکلها به دنبال آرمان هستند، گفت: دانشجو و تشکل دانشجویی طبیعت آرمان خواهی دارد و می تواند در شناسایی مسائل به کشور کمک کند. در فتنه سال گذشته، دانشگاه هدف گرفته شد، چرا که دانشگاه بسترساز موفقیت و توسعه کشور است. بزرگترین پروژه دولت ترمیم اعتماد و امید مردم است که به شدت آسیب دیده است. امید در کشور توسط عوامل خود فروخته داخلی و عوامل خارجی تعمدا ضربه خورده است. رسانهها نیز میتوانند ادراکات مردم را تغییر دهند.
وی با بیان اینکه همه پروژههای حوزه بهداشت و درمان با تزریق مالی فعال شده اند، گفت: افزایش ظرفیت دانشجویان رشته های علوم پزشکی یک مسئله کلان است. البته مخالف هستیم که علیرغم فراهم نبودن زیرساختها دانشجوی بیشتری جذب کنیم. نقصها به تهران نیز منعکس شده است و باید توسعه زیرساختها را داشته باشیم.
مخلص الائمه در خصوص تامین ناوگان حمل و نقل مناسب برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی که مورد مطالبه دانشجویان بود، افزود: اراک برای ارائه خدمات مناسب حمل و نقل ۲۵۰ دستگاه اتوبوس نیاز دارد که در حال حاضر ۱۰۰ دستگاه فعال است، سال گذشته ۹۰ دستگاه خریداری شد که بخشی به ناوگان تزریق شده است البته هنوز با شرایط ایده آل فاصله داریم، اما به هرحال درصدد تامین نیاز کامل شهر هستیم هرچند اراک یک سازمان مناسب حمل و نقل ندارد و در پی تاسیس این سازمان هستیم.
وی با بیان اینکه برخی از مسائل دانشجویان را باید از طریق شورای صنفی دنبال کرد، گفت: ظاهرا در دانشکده بهداشت شورای صنفی برای پیگیری مطالبات دانشجویان فعال نیست که می توان برای رفع مشکلات، این شورا را راهاندازی کرد.
به گزارش ایسنا، در این نشست، دانشجویان مباحثی چون مشکل مهاجرات پرستاران و پزشکان و اینکه در آینده قطعا حوزه بهداشت و درمان کشور و استان را به چالش میکشد، روند ساخت بیمارستان ولیعصر(عج) اراک و لزوم رسیدگی به متخلفان در این پروژه، وضعیت نامناسب خوابگاهها، افزایش ظرفیت رشتهها بدون توجه به امکانات، تجهیزات و مباحث آموزشی، روند ساخت مسکن در استان مرکزی و لزوم رونق خوابگاههای متاهلی، فسادهای اقتصادی، آلودگی هوا در شهر اراک و مازوت سوزی در نیروگاه حرارتی شازند، بحران در حوزه امنیت شغلی، جانی و مالی کادر درمان، کمبود مراکز تفریحی، دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات، تورم و گرانی، خلق بی رویه پول توسط بانک مرکزی، خصوصی سازی و مشکلات صنایع بزرگ استان، کمبود آب شرب در برخی از روستاها و مشکلات اینترنت در اغلب نقاط استان و ... را مطرح کردند.
انتهای پیام
نظرات