«یدالله جوادپور» در گفتوگو با ایسنا ضمن اشاره به این که برای کاشت اراضی زیر کشت گندم پاییزه، ۱۷۰۰ تن بذر اصلاح شده استفاده شده است، اظهار کرد: نزدیک به چهار هزار و ۵۰۰ تن انواع کودهای شیمیایی یارانهدار نیز در اختیار کشاورزان گندمکار استان قرار داده میشود.
جوادپور با بیان این که در تمامی شهرستانهای دوازدهگانه استان کاشت گندم انجام شده است، تصریح کرد: شهرستانهای خاتم، ابرکوه، مروست و بهاباد به ترتیب در کشت گندم رتبههای اول تا چهارم را در اختیار دارند.
مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان اظهار کرد: انتظار میرود از این سطح زیرکشت گندم نزدیک به ۳۵ هزار تن دانه گندم جهت استفاده در بخش تولید نان حاصل شود.
وی افزود: همواره ۶۰ درصد از کشتزارهای گندم استان به صورت کاملاً مکانیزه، ۳۰ درصد به روش نیمه مکانیزه و ۱۰ درصد نیز به صورت دستی برداشت میشود.
این مسئول با بیان این که برداشت گندم پاییزهی استان از ۱۵ خرداد ماه سال بعد شروع و ۱۵ مردادماه به پایان میرسد، یادآور شد: در سال زراعی گذشته ۳۶ هزار و ۵۰۰ تن گندم در استان تولید و از این میزان، هشت هزار و ۵۵۰ تن آن به صورت تضمینی توسط دولت از کشاورزان خریداری شد.
جواد پور در پایان اضافه کرد: میزان خرید تضمینی گندم امسال در استان نسبت به سال گذشته ۵.۵ برابر افزایش داشت.
انتهای پیام
نظرات