• سه‌شنبه / ۲۱ آذر ۱۴۰۲ / ۰۸:۲۶
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402092114925
  • خبرنگار : 50035

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان:

پیگیر راه‌اندازی دوره دکتری «چشم» در همدان هستیم

پیگیر راه‌اندازی دوره دکتری «چشم» در همدان هستیم

ایسنا/همدان رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در حال حاضر پیگیر راه‌اندازی دوره PHD «چشم» هستیم که با فعال شدن این رشته مقطع دوره دستیاری دانشگاه علوم پزشکی همدان تکمیل می‌شود.

دکتر محمدمهدی مجذوبی در گفت‌وگو با ایسنا، مطرح کرد: دانشگاه علوم پزشکی همدان از سال ۱۳۵۱ به صورت مشترک با دانشگاه بوعلی‌سینا که زیرنظر وزرات علوم است، شروع به پذیرش دانشجو کرد و از سال ۱۳۶۸ این دو دانشگاه از یکدیگر جدا شدند و هر کدام مستقل فعالیت آموزشی خود را ادامه دادند. 

وی افزود: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی همدان در کشور جایگاه خوبی دارد و بیش از ۱۴ هزار نفر کارمند تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی همدان مشغول به فعالیت و خدمت‌رسانی هستند. 
 
مجذوبی با بیان اینکه ۱۱ دانشکده در دانشگاه علوم پزشکی همدان دایر است، اضافه کرد:  نزدیک به ۱۱۰ رشته مقطع در دانشگاه علوم پزشکی همدان آموزش داده می‌شود که از این تعداد، بیش از ۹۰ رشته مقطع مختص رشته‌های تحصیلات تکمیلی، دکتری و دستیاری است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر پیگیر راه‌اندازی دوره PHD چشم هستیم که با فعال شدن این رشته مقطع دوره دستیاری دانشگاه علوم پزشکی همدان تکمیل می‌شود، مطرح کرد: دانشگاه علوم پزشکی همدان به لحاظ آموزشی توسعه‌ یافته و در چند سال اخیر پیشرفت شگفتی داشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان خاطرنشان کرد: متأسفانه به لحاظ فیزیکی و زیرساخت کمی عقب هستیم و در این راستا برای کاهش کمبود زیرساخت به تازگی کلنگ دانشکده بهداشت به متراژ ۸۰۰۰ مترمربع از محل مولدسازی در دانشگاه علوم پزشکی همدان زده شد و پیش‌بینی می‌شود طی دو سال آماده بهره‌برداری شود.

وی با بیان اینکه برای رسیدن به حدمطلوب از لحاظ زیرساخت فیزیکی نیاز به بیش از ۲۵ هزار متر زمین داریم، یادآور شد: پیگیر ایجاد دانشکده توانبخشی در محل دانشگاه علوم پزشکی همدان هستیم که با ایجاد این دانشکده ۵۰۰۰ مترمربع دیگر از محل اعتبار خیرین به مجموعه دانشگاه اضافه می‌شود و این امر سبب خواهد شد بخش بزرگی از کمبود رفع شود.

مجذوبی با اشاره به اینکه از ۱۴۰ پروژه فعال علوم پزشکی تقریباً ۳۵ پروژه با مشارکت خیرین ساخته و یا کلنگ آنها زده شده است، بیان کرد: براساس تفاهم‌نامه‌ای که با خیرین منعقد می‌شود، خیر مبلغ متعهد شده را واریز می‌کند و بلافاصله به طور مستقیم به حساب پیمانکار پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه سرعت کار پروژه‌هایی که با مشارکت خیرین ساخته می‌شود، معمولاً به علت حذف برخی بروکراسی‌ها بیشتر از پروژه‌هایی است که دانشگاه به تنهایی متولی آن است، خاطرنشان کرد:طی دو سال اخیر اتفاقی خوبی در حوزه بسترسازی در دانشگاه علوم پزشکی همدان رخ داده است و در این راستا بخش بین‌اللمل دانشگاه تقویت و توسعه یافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: پیگیر تشکیلاتی برای حوزه بین‌الملل دانشگاه از وزرات بهداشت هستیم تا این حوزه از یک شعبه معمولی خارج شود به طوریکه دانشگاه به سمت بین‌المللی‌سازی واقعی با محورهای مختلفی همچون تبادل دانشجو، تبادل اساتید، آموزش، تبادل فناوری و گردشگری سلامت می‌رود.

وی ضمن اشاره به دریافت مجوز  پارک علم و فناوری حوزه سلامت اظهار کرد: در حال حاضر ۳۰ هسته فناور در حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وجود دارد که پنج شرکت آن دانش‌بنیان بوده و در پارک علم و فناوری مستقر شده است.

مجذوبی با بیان اینکه رتبه دوم در دانشکده‌های تیب دو در زمینه تعداد مجلات را کسب کرده‌ایم، افزود: ۱۷ مجله در دانشکده چاپ می‌شود که شش مورد از آنها نمایه شده است.

وی با بیان اینکه به تازگی فعالیت در بیوبانک و سل‌تراپی با سه اولویت درمان ناباروری، آرتروز و بیماری کلیوی آغاز شده است، گفت: افزون بر ۲۵۰۰ تخت بیمارستانی در استان همدان وجود دارد که نسبت به شاخص کشوری کمی پایین است و ساخت بیمارستان فوق‌تخصصی کودکان با ۲۷۰ تخت می‌تواند بخشی از این کمبود را رفع کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha