سردار سرتیپ دوم پاسدار احمد اخوان مهدوی معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه در این خصوص گفت: این طرح در دو مرحله انجام شد. در گام اول که با حضور تیم های غربالگری عمومی و با استفاده از پزشکان، پرستاران و پیراپزشکان خواهر و برادر طی دو روز انجام پذیرفت، این تیم ها ضمن حضور در چادر عشایر منطقه و روستاهای پراکنده این منطقه ضمن ارزیابی وضعیت سلامت، تلاش موثری درتعیین نیازمندی های تخصصی مردم منطقه و سطح بندی خدمات پزشکی تخصصی کردند.
وی با بیان اینکه این تیم های غربالگری با هدف آموزش بهداشت در برخی مدارس منطقه هم حضور یافتند، گفت: در این مرحله بیش از ۲ هزار و ۳۷۰ نفر خدمت به مردم این منطقه ارائه شد.
اخوان ادامه داد: در مرحله دوم با استقرار سامانه بیمارستان سیار تخصصی امام حسین(ع) با ظرفیت ۶۴ تخت بستری و با حضور۲۰ نفر از پزشکان متخصص قلب، ارتوپدی، جراحی عمومی، بیهوشی، گوش و حلق و بینی، دنداپزشک و پزشک عمومی و نیز پشتیبانی ۸۰ نفر از پرستاران، پیراپزشکان و کارکنان اداری و پشتیبانی، در بخش های بستری، اتاق های عمل(۲واحد) ریکاوری، ICU، CCU ، اورژانس، داروخانه، تریاژ، دندانپزشکی، درمانگاه های تخصصی و عمومی و بخش های پاراکلینیک(رادیولوژی، آزمایشگاه، سونوگرافی و الکتروکاردیوگرافی، خدمات درمانی ارائه شد.
وی در ادامه با بیان ویژگیهای خاص این بیمارستان سیار تخصصی، از این سامانه به عنوان پشتوانه نظام سلامت استان کرمانشاه بویژه در حوادث و بلایا و بحران ها نام برد و تصریح کرد : بیمارستان سیار تخصصی امامحسین(ع) مرکز بهداری رزمی غرب نیروی زمینی سپاه تاکنون بیش از شش هزار نفر خدمت مراقبت از سلامت عمومی و تخصصی به مردم این منطقه ارائه کرده و تا تاریخ ۲۳ آذر در این منطقه خدمات رسانی خواهد کرد و پیش بینی میشود بیش از ۲۰ هزار نفر خدمت سلامت به مراجعین ارائه کند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مراجعین به این بیمارستان این حرکت را موجب امید و نشاط در بین مردم دانستند، چرا که تمام خدمات پزشکی لازم را دریافت می کنند.
طرح مردمیاری درمان محور توسط مرکز بهداری رزمی غرب نیروی زمینی سپاه و با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی استان در روستای کرکهرک شهرستان قصرشیرین اجرا شد.
انتهای پیام
نظرات