داوود میرشکار در گفتوگو با ایسنا، در خصوص وضعیت آلودگی هوای خوزستان اظهار کرد: در خوزستان تنوع آلایندگی و تولید آلایندهها بسیار بالا است که رفع هر کدام از این آلایندهها نیازمند راهکارهای خاص است.
وی با اشاره به عوامل آلودگی هوای خوزستان افزود: بخشی از آلودگیها به دلیل فلرهای نفتی، سوزندان پسماندها، آتشسوزی کاه و کلش، سوزاندن مزارع نیشکر و منابع متحرک مانند خودروهای سنگین و خودروهای شخصی در آلودگی هوا تاثیرگذار هستند.
میرشکار با اشاره به شکایت اخیر ادارهکل حفاظت محیط زیست خوزستان از سه شرکت کشت و صنعت نیشکر به دلیل سوزاندن مزارع، بیان کرد: با توجه به وضعیت آلودگی هوای خوزستان، روزانه تعداد شکایتها از صنایع آلاینده در حال افزایش است.
وی با اشاره به وضعیت فلرسوزی در خوزستان و لزوم مهار این وضعیت، افزود: این فلرها باید از مدار خارج شوند تا هم گازهایی که هدر میروند به ارزش افزوده تبدیل شوند و هم محیط زیست حفظ شود اما فرآیند این کار، زمانبر است.
میرشکار بیان کرد: رئیس سازمان حفاظت محیط زیست بازدیدی از فلرهای نفتی اهواز و خوزستان و وضعیت فلرسوزی داشت و مهلت یک سالهای برای حذف همه فلرهای خوزستان تعیین کرد. رفع یک آلایندگی نیاز به اقدامات کوتاه مدت و بلند مدت دارد و در بسیاری از مواقع با همه تمهیدات هم نمیتوان آلایندگی را به صفر رساند.
آیا اهواز آلودهترین شهر جهان است؟
وی در مورد اینکه مطرح میشود اهواز آلودهترین شهر جهان است، افزود: با توجه به تنوع زیستی و زیستگاههایی که داریم بعید میدانم اهواز آلودهترین شهر دنیا باشد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: روند تولید و انتشار آلایندهها در محیط، خط قرمز محیط زیست است و اگر کسی یا صنعتی این خط قرمز را رد کند به یقین با آن مقابله میکنیم و همه تلاش خود را میکنیم که رفع آلایندگی به صورت موثر انجام شود.
انتهای پیام
نظرات