بهرام دلفان امروز، ۱۵ آذرماه در آیین اختتامیه هفته پژوهش که با حضور پژوهشگران و فناوران برتر استان در سالن اجتماعات شهید شکوهی دانشگاه لرستان برگزار شد، اظهار کرد: محصول نهایی علم و پژوهش برای مردم ملموس باشد چراکه مصرف کنندگان نهایی پژوهش، مردم هستند.
وی با بیان اینکه بیشتر پژوهشها در نهایت باید منجر به یک کاربرد، تغییر رفتار و تغییر متد شود، بیان کرد: طی دو سال اخیر تعیین یک مشاور کارآفرین در کنار دانشگاه علوم پزشکی لرستان باعث شده در انجام برخی از فعالیتها خیلی موفق عمل کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه ۳۰ درصد اشتغال در سطح یک جامعه به حوزه سلامت برمیگردد و وام و تسهیلاتی که به سمت حوزه سلامت سرازیر شده زیاد است، بیان کرد: برای سه بیمارستان خصوصی و مرکز جراحی محدود تسهیلاتی در نظر گرفتیم تا بخش خصوصی در استان نیز فعال شود.
دلفان افزود: نیاز است در کمیته زاگرسنشینها ۵۰ درصد اعضای آن را هیات علمی و دانشگاهیان تشکیل دهند اختصاص دهند تا تفکر را تغییر دهیم.
وی گفت: همچنین از دانشگاهها بخواهیم طرحهای کلان اقتصادی ارائه دهند و فقط طرحهای آنها با مقاله ختم نشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: در بحث ارتباط بین صنعت، دانشگاه و کارآفرینی، سادهترین موضوعی که در این فرایند نادیده گرفته میشود حق و حقوق پژوهشی و قوانین حقوقی و مالکیت معنوی است که این نقیصه در استان وجود دارد و با برای حل این موضوع دانشگاهیان تدبیری بیندیشند.
وی بر بینالمللی کردن پژوهش و فناوری در استان تاکید کرد و گفت: با توجه به اینکه نقطه قوت لرستان داروسازی است نیاز است که روی این مسئله کار شود.
دلفان بیان کرد: ریشه فناوری همیشه در کشور مبدا است و باید دستاوردهای سال آینده بیش از امروز باشند و خیر پژوهشگر به مردم برسد.
انتهای پیام
نظرات