• سه‌شنبه / ۱۴ آذر ۱۴۰۲ / ۱۱:۳۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402091409859
  • خبرنگار : 71567

رئیس دانشگاه تهران:

نمی‌توان با الگوی واحد تمامی بخش‌های کشور را اداره کرد

نمی‌توان با الگوی واحد تمامی بخش‌های کشور را اداره کرد

رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه نمی‌توان با الگوی واحد تمامی بخش‌های کشور را اداره کرد گفت: در شیوه حکمرانی تلاش می‌شود بین بخش‌های مختلف خصوصی، عمومی و مدنی جامعه تعامل برقرار کرد و از طریق این تعاملات مشکلات کشور حل شود.

به گزارش ایسنا، سید محمد مقیمی در حاشیه مراسم اختتامیه اولین کنفرانس ملی حکمرانی، دانش مبنا و حکمرانی سرزمینی که در کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار شد، به هدف برگزاری این همایش اشاره کرد و گفت: این همایش با حضور اندیشمندان عرصه حکمرانی و افرادی که به عنوان مدیران دستگاه‌های اجرایی و مدیران ارشد دولتی، موضوعات مختلف جامعه را مرور کرد و تلاش می‌شود تا چالش‌هایی که امروز در بخش‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی، فضای مجازی، جمعیت، خانواده و ... وجود دارد را از دید متخصصان حوزه‌های مختلف و متخصصان حوزه مدیریت از طریق برقراری تعاملات بین آنها حل کند.

وی در ادامه تصریح کرد: تلاش می کنیم حاصل تعاملات بین متخصصان فوق به گونه‌ای شود که ما بتوانیم چالش‌ها و موانعی که در بخش‌های اقتصادی مختلف کشور وجود دارد را مورد بررسی و اندیشه قرار بدهیم تا در حل این مسائل مصلحت مردم را دنبال کنیم.

مقیمی تاکید کرد: اولین دانشکده حکمرانی در دانشگاه تهران تاسیس شد. در این دانشکده برای تمامی دستگاه‌های اجرایی اعم بخش‌های خصوصی و نهادهای مدنی متخصصین مربوطه را تربیت می‌کنیم و با استفاده از این متخصصان بین سه بخش اصلی جامعه یعنی دولتی، خصوصی و نهادهای مدنی تعاملی برقرار خواهد شد تا بتوان از ظرفیت‌های تمام آحاد مردم برای توسعه و پیشرفت کشور استفاده شود.

رئیس دانشگاه تهران بیان کرد: آنچه که در کشور شاهد هستیم، این است که از برخی از این ظرفیت‌های موجود در بخش عمومی، خصوصی و جامعه مدنی استفاده نشده است و حتی بخش دولت به معنای واقعی کارآمدی لازم را ندارد. ما تلاشمان در دانشگاه تهران این است که اولا ببینیم در مرزهای دانش چه اتفاقی می‌افتد و آخرین یافته‌ها و مطالعات تطبیقی کشورهای موفق را بررسی کنیم تا به کمک نتایج این مطالعات و منطق کردن آن با نیازهای بومی مشکلات رو رفع کنیم؛ چرا که هر حوزه‌ای متخصص خاص خود را می‌خواهد.

مقیمی یادآور شد: ما نمی‌توانیم با یک الگوی مدیریتی واحد و یک سری صلاحیت‌های مشترک تمامی بخش‌ها را اداره کنیم. بنابراین نیازمند متخصصانی از جنبه‌های مدیریتی هستیم تا بتوانند هم تخصص لازم را داشته باشند و هم صلاحیت‌های لازم برای اداره امور آن حوزه را پیدا کنند.

وی تاکید کرد: متاسفانه ما شاهد هستیم در دستگاه‌های مختلف متخصصان آن حوزه زیاد هستند؛ اما توان اداره و مدیریت تخصصی آن حوزه را ندارند و تلاش داریم که این کمبودها در دانشکده حکمرانی رفع شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha