علیرضا تاج فیروز، مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی در دیدار با اعضای هیات دوچرخه سواری خراسان رضوی که شب گذشته در محل هیات دوچرخهسواری برگزار شد، اظهار کرد: این هیات یکی از هیاتهای پر کار، پر انرژی و پر تلاش است. از مجید طهوریان عسکری تقدیر می کنم، زیرا او با پای کار آوردن ظرفیتهای بسیار خوب انسانی و شکل مدیریتی که در هیات دارد دوستان مشتاق را با علاقه خدمت دور هم جمع نموده و همین عملکرد هیات را متمایز کرده است.
وی ادامه داد: اگر تمام امکانات را داشته باشی و این صمیمیت نباشد، امکانات و ادم های توانمند خیلی تاثیرگذار نخواهندبود.
تاج فیروز درباره مجموعه ثامن نیز گفت: کل مجموعه ثامن را احیا میکنیم، آخرین جلسه مولد سازی با حضور مسوولین مربوطه برگزار شد و یکی از اولویت های ما در ورزش پروژه های نیمه تمام است. ۲۸۲ پروژه نیمه تمام داریم که بالغ بر ۲۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که در سال ۱۴۰۲ زیر ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار و تخصیص داشتیم که کافی نبود و با این روند ۵۰ سال آینده پروژه های نیمه تمام همچنان نیمه تمام می ماند. یکی از این پروژه ها ورزشگاه ۶۰۰۰ نفری ثامن است که به نوعی آینه دق مردم و مسئولین شده است.
مدیر کل ورزش و جوانان تصریح کرد: استاندار در بازدید نقطه ای که از مجموعه ثامن داشت ابراز کرد اولین بار هست که مدیر کل ورزش پیگیری بازدید و بررسی وضعیت ثامن را از من داشته و این جای تقدیر دارد. در همین راستا و با پیگیری های صورت گرفته تاپایان آذر بخشی از ۱۰۰ میلیارد مبلغ تکمیلی این پروژه توسط وزیر ورزش و استانداری خراسان تامین خواهد شد.
تاج فیروز خاطرنشان کرد: چندین زمین بلا استفاده ورزشی را در قالب مولدسازی بردهایم، اگر محقق شود عددی بالغ بر ۶ تا ۷ هزار میلیارد تومانی برای پروژه های نیمه تمام به دست میآید که کل مجموعه ثامن ساخته خواهد شد از جمله هتل و دریاچه و دیگر امکانات که با عنوان کمپ المپیکی و مجموعه فاخر کشوری شناخته خواهدشد و با این اعتبار ها کل مجموعه های ورزشی استانی ساخته و به بهره برداری خواهد رسید که تا ۳۰سال دیگر در صورت نگهداری صحیح احتیاج به پروژه جدید دیگر نخواهیم داشت.
مدیر کل ورزش و جوانان همچنین موقعیت مکانی مجموعه ثامن را اینگونه توصیف کرد: به دلیل قرار گرفتن این مجموعه در بین ییلاقات شهر مشهد، قرار گرفتن خط قطار شهری و محور کنار گذر چناران به مشهد در مجاورت آن میتواند یکی از مجموعه های فرهنگی، رفاهی، تفریحی ورزشی شود. اگر برنامه و تاییدیه مولد سازی صورت بگیرد تحول عظیمی رخ خواهدداد.
وی گفت: اولین مجمع خیرین ورزش یار را در این هفته برگزار خواهیم کرد. در بین جمع برخی از این خادم یاران ورزشی اعلام کردم اگر ۵۰ درصد هزینه های اهدایی که در درمان و بیماران هزینه میکنیم مراکز ورزشی احداث میکردیم ورزشکاری داشتیم که کار آن به اعتیاد و بیمارستان نکشیده بود.
او نیز ادامه داد: در سال گذشته علیرغم تمام محدودیت های مالی که داشته ایم تنها دستگاهی که اعتبارات عمرانی آن بالغ بر ۲۰ میلیارد برگشت خورده اداره کل ورزش و جوانان بوده اما امسال که اوایل تیر ماه شروع فعالیتم را در ورزش استان اغاز کردم ۵۶ میلیارد تومان در حساب عمرانی بود، اما کار مطالعاتی، مشاوره ای انجام نشده بود. با تلاش شبانه روزی همکاران توانستیم این مبلغ را در سه ماه کسب نماییم که کاری شبیه معجزه بود.
تاج فیروز فعالیت های اداره کل را در حوزه ورزش اینگونه توصیف کرد: شورای ورزش به ریاست شخص استاندار برگزار میشود که در این ۱۵ سال کاری بی سابقه بود و مصوبات در بحث های تیم داری، مدال آوران و قهرمانان صورت پذیرفت و در حوزه جوانان نیز بعد از ۱۲ سال تعطیلی رونق دوباره را ایجاد نمودیم که با کارگروه های مسکن، تسهیلات ازدواج و اشتغال را مجددا تشکیل و به زودی ستاد سازماندهی جوانان را با برنامه های خوب و کاربردی تشکیل خواهیم داد.
مدیر کل ورزش و جوانان در بخشی از صحبت های خود به پرونده های حقوقی اشاره کرد و گفت: فعالیت حقوقی متفاوتی را در ارتباط با سندهای بلا تکلیف داشته ایم و دایره حقوقی در حال بررسی و بستن پرونده های آنان هستند.
وی مشکل اصلی هیات های ورزشی را جزیره ای عمل کردن دانست و افزود: هیات ها احساس استقلال کامل دارند شاید بخشی از آن آشفتگی داخلی اداره بوده و هیج ارتباط مستقیم و نظارتی نداشتند که ما این مورد را ساماندهی می نماییم. در این ارتباط سامانه ای در حال برنامه ریزی است که موارد مالی هیات ها در آن ثبت شود و نظارت بر عملکرد مستقیم مالی هیات ها داشته باشیم و فرمت بودجه در اداره کل طراحی می کنیم که هیات ها برنامه های سال خود را ارائه و بر آن اساس بودجه برای آنان اختصاص یابد.
انتهای پیام
نظرات