به گزارش ایسنا به نقل از آریا نهال، راهنمایی های مختلفی را نیز میتوانیم برای کاشت نهال خرمالو در نظر بگیریم اما بهتر است در همین ابتدا بدانیم که بهترین زمان کاشت نهال خرمالو از آبان ماه تا نهایتا اسفند ماه نیز ادامه خواهد داشت. حال در این مقاله نیز ما قصد داریم جدیدترین راهنمای کاشت نهال خرمالو را بررسی کنیم و جزییاتش را نیز مورد بررسی قرار دهیم پس تا انتها همراه ما باشید تا در این خصوص نکاتی را خدمت شما عزیزان مطرح سازیم.
بررسی کاشت درخت خرمالو
برای کاشت درخت خرمالو معمولا ما نیاز به نور خواهیم داشت. نور می تواند نهال را از همه نظر تقویت کند. منطقه گرمسیری و یا معتدل نیز جز آن دسته از مناطقی است که قابلیت کاشت نهال خرمالو در آن بخش ها وجود دارد.
بررسی جزییات کاشت درخت خرمالو
برای کاشت درخت خرمالو ما نیاز به خاکی داریم که زهکشی مناسبی داشته باشد. البته خاک باید سبک باشد تا شرایط پرورش نهال خرمالو نیز به خوبی انجام گیرد.
مقدار چاله ای که برای کاشت درخت خرمالو مابه آن نیاز داریم نیز به طوری است که ریشه ها باید در آن به خوبی قرار گیرند و رشد کنند.
زمان مورد نیاز برای خرید نهال خرمالو از آبان شروع و تا اسفند ماه ادامه دارد که از این زمان به بعد ما شاهد کاشت نهال خرمالو خواهیم بود.
استفاده از کودهای شیمیایی و حیوانی نیز جز مواردی هستند که می توانند بر روی کاشت نهال خرمالو نیز تاثیراتی را از خودشان در جهت مثبت نشان دهند.
بررسی فاصله کاشت درخت خرمالو
مقدار فاصله کاشتی که می توانیم برای نهال خرمالو در نظر بگیریم، چیزی در حدود ۵ الی ۶ متر را به خودش اختصاص می دهد. این فاصله می تواند از نظر نورگرایی و نورگریز برای نهال بسیار با اهمیت باشد.
بررسی آبیاری نهال خرمالو
آبیاری درخت خرمالو نیز باید به صورت قطره ای انجام شود. نهال خرمالو به طور ذاتی و طبیعی نیاز به آب زیادی دارد تا به خوبی نیز پرورش یابد. نکته مهمی که باید در نظر داشته باشید این است که آبیاری به صورت مناسب می تواند باعث سیراب شدن نهال شود.
همچنین باید بدانید که در فصول خشک باید چند بار نهال خرمالو را آبیاری کنید و در فصول سرد فقط یکبار آبیاری برای نهال خرمالو نیز کافی به نظر خواهد رسید.
شیوه های کاشت درخت خرمالو
کاشت درخت خرمالو به صورت قلمه زدن معمولا بهترین شیوه برای این نهال است. در این حالت می توانیم دی و فروردین را برای کاشت از طریق قلمه انتخاب کنیم. در حالت کلی نیز می توانیم ارتفاعی به اندازه ۱۸ سانتی متر را از ساختار کل درخت را در قلمه دخالت دهیم. سپس باید اطراف آن را با خاک به طور کامل بپوشانیم.
با خارج سازی قلمه می توانیم آبیاری خوبی را نیز برای نهال خرمالو پیاده سازی نماییم، بعد از این واقعه اگر زمان بگذرد، شاخه قلمه به خوبی نیز رشد خواهد داشت و شما باید به این امر نیز توجه کاملی داشته باشید چون درواقع با پیاده سازی این موارد ما به نتیجه ای که می خواهیم دست پیدا خواهیم کرد.
معرفی انواع نهال خرمالو
نهال خرمالو سیبی
نهال خرمالو موزی
بررسی خاصیت های میوه خرمالو
میوه خرمالو در حالت کلی در فصل زمستان می تواند تاثیرات بسیار خوبی را بر روی بدن افراد داشته باشد. این میوه به عنوان یک میوه که سرشار از آنتی اکسیدان است می تواند تمامی رادیکال های آزاد در بدن را به طور کامل از بین ببرد و کلیه التهاب ها نیز در صورت خوردن خرمالو می توانند کاهش یابند.
همچنین برخی افراد که فعالیت زیادی دارند نیز می توانند برای افزایش انرژی خودشان از خرمالو استفاده کنند. در واقع خرمالو انرژی افراد را چند برابر خواهد کرد.
نتیجهگیری
در این مقاله ما راهنمای کاشت نهال خرمالو را بررسی کردیم و جزییاتش را نیز مورد بررسی قرار دادیم. نکته ای که باید به آن توجه داشت این است که برای کاشت نهال خرمالو شیوه های پیوندی و قلمه زنی وجود دارد. شما با توجه به منطقه کشتی که در اختیار دارید می توانید شیوه های مختلفی را نیز به راحتی امتحان کنید.
در حالت کلی نیز باید به این امر توجه داشته باشید که در هر هکتار این نهال چندین تن میوه را برای کشاورز به ارمغان می آورد و کشاورز سود بسیار زیادی نیز کسب خواهد کرد.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات