سعید رستمی از پلمب سه واحد صنفی متخلف شامل یک رستوران و دو کافه کبابی با نظارت کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت و درمان صبح امروز دوشنبه ۱۳ آذرماه به دلیل عدم رعایت شیوه نامه بهداشتی و آلودگی میکروبی در گوشت های مصرفی خبر داد.
رستمی تصریح کرد: تیم های بازرسی بهداشت در دو نوبت صبح و عصر بر اصناف به ویژه مراکز تهیه و پخش مواد غذایی نظارت می کنند و با هرگونه تهدیدی که برای سلامت جامعه خطرآفرین باشد، طبق قانون برخورد خواهند کرد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان تالش تاکید کرد: مردم با مشاهده هر گونه تخلف در شیوه نامه های بهداشتی اصناف با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند.
انتهای پیام
نظرات