سرکنسول کشور ایران در جمهوری خودمختار نخجوان به همراه نماینده وزارت امور خارجه در شمالغرب کشور با معاونین و مدیران دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه دیدار و گفت و گو کردند.
مدیر امور بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این نشست با اشاره به قدمت این دانشگاه اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز رتبه ۵۰۰ را در بین دانشگاههای علوم پزشکی دنیا و رتبه اول را در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور دارد.
خداداد خدادادی ادامه داد: مرکز ملی آموزش مدیریت سلامت زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تبریز بوده و همکار سازمان بهداشت جهانی در زمینههای آموزشی است و ایران یکی از سازمانهای مورد تایید بهداشت جهانی است.
وی افزود: مجموعه دانشگاه در بحثهای ارتقاء سیستم بهداشتی و درمانی و یا مراقبتی مثل آب سالم و بهداشت خانواده دارای پتاسیلهای غنی است.
وی اضافه کرد: ۱۵ بیمارستان استان ما دارای مجوز IPD بوده و این بیمارستانها میتوانند به بیماران خارجی ارائه خدمت دهند.
مدیر امور بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تاکید بر حضور متخصصان خبره در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تبریز، بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز در درمان ناباروری در رتبه یک کشور قرار دارد.
وی مطرح کرد: در استان ما جلفا به عنوان شهر ایمن، شهر جدید سهند به عنوان شهر سالم و بانک شیر مرکز آموزشی و درمانی الزهرا (س) دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز به عنوان کانون بانک شیر آسیا معرفی شدند و همکار سازمان بهداشت جهانی در این زمینهها هستند.
وی در آخر اعلام آمادگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز را برای هرگونه اقدامات لازم برای توسعه و پیشرفت، تبادل دانشجو و استاد، آموزشی، توریسم درمانی و... با جمهوری خود مختار نخجوان را اعلام کرد.
سرکنسول کشور ایران در جمهوری خودمختار نخجوان نیز در این نشست با اشاره به اینکه هماکنون تعداد ۶۰۰ الی ۷۰۰ نفر دانشجوی ایرانی در جمهوری خود مختار نخجوان مشغول به تحصیل هستند، اذعان کرد: این دانشجویان در رشتههای پزشکی و پیراپزشکی با مشکل ارزیابی مدارک تحصیلی روبرو هستند.
عزیز منصوری اظهار امیدواری کرد با هماهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بخش ارزیابی مدارک تحصیلی و وزارت علوم مشکلات این دانشجویان حل شود.
وی در خصوص توریسم درمانی نیز گفت: ارزانی درمان و دارو در کشور ما به نسبت دیگر کشورها باعث شده است که بیماران زیادی برای درمان به کشور ما سفر کنند. باید تدابیری در این خصوص اتخاذ شود که امورات مربوط به این بیماران تسهیل شود و موجبات توسعه و پیشرفت توریسم درمانی در کشور هم فراهم شود.
وی همچنین خواستار برگزاری کنفرانسهای علمی و تخصصی مشترک، برگزاری نمایشگاههای اختصاصی و تخصصی، استفاده از ظرفیتهای سازمانهای اقتصادی چند جانبه، استفاده از ظرفیت کشورهای عضو بریگس و ... شد و گفت: ایران میتواند به عنوان بزرگترین کشور در منطقه در توسعه همکاریهای مشترک گامی موثر بردارد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این نشست مشترک با اشاره به قدمت ۷۷ ساله دانشگاه علوم پزشکی تبریز، مطرح کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز با پتانسیل بالای علمی که دارد فقط در حوزه پزشکی ۲۱۴ رشته و با حضور ۹۲۶ هیات علمی و ۹ هزار و ۸۲۵ دانشجو در حال فعالیت است.
غلامرضا فرید اعلایی ادامه داد: این دانشگاه محل ارجاع شمالغرب کشور است و از نظر نوع رشته بهترین رشتههای تخصصی و فوقتخصصی در این دانشگاه تدریس میشود.
وی آمادگی این معاونت را برای هرگونه تبادل دانشجو و اساتید اعلام کرد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی نیز در این نشست اعلام کرد: حدود ۹۰۰ مرکز تحقیقاتی در ایران وجود دارد که ۳۳ مرکز آن در دانشگاه علوم پزشکی تبریز است و یک مرکز خصوصی و ۳ مرکز رشد و دو مرکز نوآوری و یک پارک سلامت که تولیدات در آن انجام میشود در حوزه معاونت تحقیقات و فناوری فعال است.
پرویز شهابی بیان کرد: رتبه دانشکده داروسازی تبریز در تایمز اول و این دانشکده در رنگینگ جهانی رتبه سیام را دارد و پتانسیل بسیار بالایی را از نظر تحقیقاتی و آموزشی را دارا است.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۸۵ شرکت دانشبنیان دارد و محصولات پزشکی، دارویی و آموزشی علاوه بر تامین نیازهای داخلی کشور به کشورهای ترکیه، پاکستان و... صادر میشود.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، وی اضافه کرد: سه شرکت بزرگ دارویی نیز در استان آذربایجان شرقی فعال است.
انتهای پیام
نظرات