• یکشنبه / ۱۲ آذر ۱۴۰۲ / ۱۱:۲۶
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402091208104
  • خبرنگار : 71589

با عقد قرارداد پرتاب ماهواره توسط اسپیس‌ایکس

آمازون روی غرور خود پا گذاشت!

آمازون روی غرور خود پا گذاشت!

شرکت آمازون برای پرتاب ماهواره‌های اینترنتی خود تحت عنوان «پروژه کویپر» به سراغ شرکت رقیب، یعنی اسپیس‌ایکس رفته است تا ماهواره‌های خود را بی‌خطر مستقر نکند.

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، شرکت آمازون(Amazon) به تازگی اعلام کرده که قراردادی را با شرکت اسپیس‌ایکس امضا کرده است تا مجموعه‌ای از ماهواره‌های پروژه کویپر(Project Kuiper) خود را در سال ۲۰۲۵ به مدار نزدیک زمین تحویل دهد.

اسپیس‌ایکس بدون شک بزرگترین رقیب آمازون در فضای اینترنت ماهواره‌ای است و در حال حاضر دارای یک صورت فلکی متشکل از بیش از ۴۰۰۰ ماهواره استارلینک(Starlink) است.

این دو شرکت همچنین رقیب شرکت بلو اوریجین(Blue Origin) هستند، شرکتی هوافضایی که توسط جف بزوس تأسیس شده و موشک‌های خود را در دست توسعه دارد.

اما وقتی صحبت از پرتاب موشک و ماهواره می‌شود، سرعت اسپیس‌ایکس و قابلیت اطمینان موشک «فالکون ۹» آن بی‌نظیر است.

به همین دلیل است که آمازون یک قرارداد با اسپیس‌ایکس برای سه پرتاب موشک فالکون ۹ منعقد کرده است. انتظار می‌رود این پرتاب‌ها در اواسط سال ۲۰۲۵ انجام شوند.

آمازون در نظر دارد تا پایان سال آینده، سرویس اینترنت ماهواره‌ای پروژه کویپر را به مشتریان خود ارائه کند و به زودی ناوگانی از ماهواره‌های اینترنتی را ارائه خواهد کرد.

آمازون دو نمونه اولیه از ماهواره‌های خود را در ماه اکتبر ۲۰۲۳ به فضا پرتاب کرد و در حال حاضر قراردادهایی برای پرتاب‌های آینده موشک ولکان(Vulcan) متعلق به ائتلاف پرتاب و راه‌اندازی(ULA)، موشک آریان ۶(Ariane ۶) متعلق به شرکت آریان‌اسپیس(Arianespace) و موشک نیو گلن(New Glenn) متعلق به شرکت بلو اوریجین دارد که همگی ممکن است بین امسال تا سال آینده انجام شوند.

آمازون در اطلاعیه خود گفت که این پرتاب‌های اضافی با اسپیس‌ایکس، ظرفیت بیشتری را برای پشتیبانی از برنامه استقرار ما ارائه می‌دهد.

این شرکت گفته است که صورت فلکی پروژه کویپر از ۳۲۳۶ ماهواره تشکیل خواهد شد که حداقل نیمی از آنها باید تا تابستان ۲۰۲۶ به بهره‌برداری برسند تا با مجوز FCC مطابقت داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha