• شنبه / ۱۱ آذر ۱۴۰۲ / ۱۴:۲۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402091107474
  • خبرنگار : 50536

مزاری که قرارش در سینه عاشقان است

مزاری که قرارش در سینه عاشقان است

ایسنا/آذربایجان شرقی با تولد حضرت فاطمه (س)، سوره کوثر نازل شد تا منفورترین انسان‌های روزگار را زیر آسیاب کلام خود از پای درآورد و اکنون این کوثر در رگ‌های شیعیان جریان دارد. حضرت فاطمه(س)، سرشار از رایحه بهشتی بود که مشام کفر هرگز به آن نخواهد رسید.

سرانجام نیز آن حضرت نه به مرگ طبیعی بلکه در اثر آسیب‌های وارد شده از سوی برخی از صحابه پیامبر(ص) به شهادت رسید و نخستین شهیدی است که در راه قیام علیه باطل به شهادت رسیده است. با چشم گشودن آن حضرت به دنیا، تمام زنان عالم از حرمت و آبرو برخوردار شدند و شهادت ایشان نیز آغازگر شهادت‌های پی در پی در تاریخ بود. 

شخصیت حضرت فاطمه زهرا(س) یک شخصیت برتر و کامل است

یک کارشناس مذهبی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این‌که شخصیت حضرت فاطمه زهرا(س) یک شخصیت برتر و کامل است، اظهار کرد: علت خلقت هستی در روایات حضرت زهرا(س) است.

حجت الاسلام والمسلمین یونس حقی به یکی از القاب آن حضرت اشاره کرد و گفت: لقب «سیدة نساء العالمین» در مجموعه‌های حدیثی، زیارت‌ها و روایت‌ها از القاب آن حضرت به شمار می‌رود که به عنوان برترین و کامل‌ترین زن عالم شناخته شده‌است.

وی به یکی از آیاتی که در شأن حضرت زهرا نازل شده اشاره کرد و افزود: آیه ۲۳ سوره شوری به عنوان آیه مودت معروف است و زمانی که این آیه نازل شد از پیامبر پرسیدند: ای پیامبر، القربی و خویشاوندان شما چه کسانی هستند که مودت به آن‌ها برای ما واجب شده است؟ ایشان نیز در جواب فرمودند: علی و فاطمه و حسن و حسین.

وظیفه‌ی ما در برابر رسالت پیامبر(ص) مودت به دخترش فاطمه(س) است

وی با بیان این‌که با توجه به این آیه، وظایف ما در مقابل رسالت پیامبر(ص) مودت و دوستی به حضرت زهرا(س) است، گفت: هر کس می‌خواهد دستمزد رسالت پیامبر را جبران کند باید به شخص حضرت زهرا(س) مودت کند؛ محبتی که موجب اطاعت از قرآن باشد.

حقی ادامه داد: حضرت زهرا(س) در جایگاه شیعی «سِرُّ الله» مطرح شده است چرا که قبر و روز شهادت آن حضرت مخفی است.

وی با بیان این‌که سه روایات وجود دارد که نشان می‌دهد ۴۵، ۷۵ و ۹۵ روز بعد از رحلت پیامبر(ص)، دخترش فاطمه نیز از دنیا می‌رود، تصریح کرد: علما ۷۵ و ۹۵ روز پس از رحلت را قبول می‌کنند و از روایت اول تا دوم را ایام فاطمیه نامگذاری کرده و ما شیعیان نیز در این مدت یاد و خاطره حضرت را زنده نگه می‌داریم.

این کارشناس مذهبی با بیان این‌که در عزاداری آن حضرت باید معارف ایشان نیز یاد شود، گفت: زنان باید از همسرداری، فرزند پروری، مادر بودن و از نقش آن حضرت در اجتماع الگو بگیرند.

وی ادامه داد: در این ایام سعی کنیم با خواندن سه خطبه‌ی مهم آن حضرت که میراث ایشان به شمار می‌رود و مناجات و دعاهای معروف این ایام، اخلاقیات و فضائل آن حضرت را هر چه بیشتر بشناسیم.

وی با بیان این‌که در زندگی امروزی، زن و شوهر می‌گویند که حضرت زهرا(س) و علی(ع) معصوم بودند و زندگی ما با آن‌ها قابل مقایسه نیست، خاطر نشان کرد: وقتی از حضرت زهرا(س) اسم برده می‌شود، فقط نماز خواندن و حرف شنوی حضرت نقل می‌شود، در حالی که فقط این موارد نیستند و مومن بودن، همسرداری، خانه‌داری، شخصیت، مجاهدت‌های حضرت و مادر بودن ایشان برای پدرش از مواردی است که الگو و اسوه به تمام معنا برای همه مسلمانان به شمار می‌رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha