به گزارش ایسنا، دکتر کامبد امینی حسینی، رئیس مرکز منطقهای ریسک و تابآوری یونسکو گفت: در این اجلاس متخصصانی از کشورهای ایران، ترکیه، ارمنستان، پاکستان، افغانستان، لبنان و سوریه به صورت حضوری و نمایندگانی از کشورهای ژاپن، ایتالیا، آلمان و فرانسه بصورت برخط (آنلاین) حضور دارند.
وی جدیدترین تحولات در زمینههای مرتبط با مدیریت جامع بحران در ابعاد پیشگیری، آمادگی، واکنش اضطراری، بازسازی و بازتوانی و همچنین ارتقای تاب آوری را موضوعات مطرح در این همایش عنوان کرد و یادآور شد: همچنین چالشهای مرتبط با مدیریت بحران در زلزلههای اخیر در ترکیه، سوریه، افغانستان و ایران مورد بحث قرار میگیرد.
حسینی هدف دیگر از برگزاری این اجلاس را معرفی توانمندیهای کشور برای ارائه خدمات تخصصی به کشورهای همجوار ذکر کرد و افزود: به همین منظور در انتهای این اجلاس، نحوه تسهیل تعاملات و ادامه همکاریها با کشورهای منطقه مورد بررسی قرار داده خواهد شد.
به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه بینالمللی زلزلهشناسی و مهندسی زلزله، مرکز منطقهای یونسکو در زمینه ریسک و تابآوری سال گذشته (۱۴۰۱) براساس لایحه دولت و قانون مصوب مجلس شورای اسلامی در پژوهشگاه بینالمللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله تاسیس شده است. این مرکز به عنوان دومین مرکز تخصصی یونسکو در رابطه با شناسایی و کاهش اثرات سوانح طبیعی و ارتقای تابآوری جوامع در جهان شناخته میشود.
طبق اساسنامه این مرکز، ارائه خدمات آموزشی و فنی به کشورهای منطقه در زمره اهداف تاسیس مرکز مذکور است که میتواند نقش مهمی در کاهش اثرات سوانح طبیعی در آینده داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات