• شنبه / ۱۱ آذر ۱۴۰۲ / ۱۲:۲۲
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1402091107308
  • خبرنگار : 50534

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان:

۱۰۰ درصد درآمد مولدسازی به استان‌ بازمی‌گردد

۱۰۰ درصد درآمد مولدسازی به استان‌ بازمی‌گردد

ایسنا/زنجان مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان گفت: ۱۰۰ درصد عواید حاصل از مولدسازی دارایی‌های ‏دستگاه مشمول، پس از کسر کارمزد بلافاصله به حساب تملک دارایی‌های سرمایه‌ای دستگاه مشمول ستادی یا استانی واریز می‌شود.

محمدرضا نادری امروز (شنبه، ۱۱ آذر ماه) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در هجدهمین جلسه هیئت عالی مولدسازی دارایی‌های دولت، با اصلاح ماده ۱۵ آیین‌نامه اجرایی مولدسازی دستورالعمل نحوه کسر کارمزد از عواید حاصل از مولدسازی و نحوه هزینه‌کرد آن تصویب شد.

وی بیان کرد: این هیأت در رابطه با کارمزد درآمد حاصل از مولدسازی ماده (۱۵) آیین‌نامه اجرایی مولدسازی را اصلاح کرد، به‌نحوی که عبارت «۱۰۰ درصد مبالغ واریزی» جایگزین عبارت «نیمی از مبالغ واریزی» شد و این ماده اصلاح شد.

نادری ادامه داد: طبق موضوع بند (۴) ماده (۷) و تبصره (۵) ماده (۱۵) و ماده (۱۶) آیین‌نامه مولدسازی، بخشی از کارمزد حاصل از مولدسازی دارایی‌های دولت باید برای هزینه‌های جاری این فرآیند مصرف شود.

او گفت: در همین راستا در ماده (۲) دستورالعمل فوق مصادیق این هزینه‌ها مصوب شد، به‌نحوی که هزینه‌های اجرایی شامل مواردی مانند هوشمندسازی کامل همه فرآیندهای شناسایی، مستندسازی و نسبت مالکیت، ارزش‌افزایی، ارزش‌یابی، هزینه‌های فروش و مولدسازی از طریق ایجاد سامانه‌های مربوطه هزینه‌های شناسایی دارایی مازاد حقوقی و تثبیت مالکیت مشاوره و امکان‌سنجی کارشناسی و قیمت‌گذاری بازاریابی، تبلیغ و فرهنگ‌سازی عمومی هزینه‌های اداری و ستادی آموزش و ترغیب و تشویق کارکنان و اطلاع‌رسانی است.

نادری افزود: در ماده (۳) این دستورالعمل نحوه محاسبه و کسر کارمزد متناسب با هریک از روش‌های مولدسازی مصوب شده است، به‌گونه‌ای که برای مولدسازی اموال غیرمنقول و طرح‌های عمرانی نیمه‌تمام تا مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال، معادل یک درصد مبلغ مورد نظر و برای مبالغ بالای ۱۰۰ میلیارد ریال معادل ۰.۵ درصد آن مبالغ تا سقف ۲۰ تا ۱۰۰ میلیارد ریال به‌عنوان کارمزد درنظر گرفته می‌شود.

وی توضیح داد: طبق تبصره (۱) ماده مذکور عواید حاصل از مولدسازی دارایی‌های دستگاه مشمول پس از کسر کارمزد توسط مجری به حساب متمرکز وجوه درآمد مربوط نزد خزانه‌داری کل واریز می‌شود، همچنین تحت تبصره (۲) ماده (۳) این دستورالعمل تسویه عوارض قانونی و خدمات مربوط به ارزش‌افزایی یا از طریق تهاتر با دارایی‌ها یا به‌صورت نقدی از محل عواید فروش و مولدسازی دارایی‌ها به نسبت وصول این عواید با تصویب هیئت عالی صورت می‌گیرد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان اظهار کرد: در تبصره (۳) مصوب شد، در صورت تهاتر مستقیم ملک با پیمانکاران طرح‌های عمرانی نیمه‌تمام کارمزد به‌صورت نقد توسط پیمانکار با نظارت دستگاه مشمول به حساب درآمدهای اختصاصی مجری واریز می‌شود در این صورت میزان مطالبات قطعی و تعهدات آنی تهاترشده پیمانکار معادل قیمت مصوب ملک با کسر کارمزد خواهد بود.

او بیان کرد: تبصره (۴) این ماده نیز اشاره می‌کند، در صورتی که در پایان سال مالی مجموع کارمزد کسرشده از عواید حاصل از مولدسازی، مازاد بر هزینه‌های ارزش‌افزایی و اجرایی آن سال شود، مجری موظف است در اجرای ماده (۶۳) قانون محاسبات عمومی کشور، مانده وجوه مصرف‌نشده را به خزانه برگشت دهد.

عواید حاصل از مولدسازی دارایی‌های دستگاه مشمول پس از کسر کارمزد توسط مجری به حساب تمرکز وجوه درآمد مربوط نزد خزانه‌داری کل واریز می‌شود، سپس ۱۰۰ درصد مبالغ واریزی توسط خزانه بلافاصله به حساب تملک دارایی‌های سرمایه‌ای دستگاه مشمول ستادی یا استانی واریز می‌‏شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha