علی اصغر قائمی در گفتوگو با ایسنا، با تأیید رد پیشنهاد احیای شورایاری ها در برنامه هفتم توسعه، اظهار کرد: اعضای شورای شهر تهران از سه طریق پیگیری هایی را برای احیاء نهاد شورایاری انجام دادند که یکی از این روشها نامه نگاری اعضای شورای به رئیس مجلس، شیوه دیگر نامه به رئیس قوه قضائیه و راه دیگر برای پیگیری احیاء شورایاریها نیز از مسیر احیاء این نهاد در برنامه هفتم توسعه کشور بوده است.
وی با بیان اینکه نمایندگان مجلس در جریان بررسی برنامه هفتم توسعه به احیاء شورایاری ها رأی ندادند، افزود: البته میتوانیم با همت نمایندگان مردم در شورای عالی استانها، این موضوع را در قالب یک طرح مستقل به مجلس ببریم تا مجددا بررسی شود؛ اما به نظر می رسد با توجه به حجم کار و فرآیند آماده کردن طرح جدید، این موضوع به این دوره مجلس شورای اسلامی نرسد.
قائمی تاکید کرد: پیشنهاد احیاء نهاد شورایاریها را از سایر مسیرهای فوق الذکر پیگیری خواهیم کرد.
به گزارش ایسنا، در ماده الحاقی دوم برنامه هفتم توسعه آمده بود که «به منظور افزایش مشارکت اجتماعی و واگذاری مناسبتر امور محلی به مردم، به شورای اسلامی شهر تهران اجازه داده می شود با نظارت وزارت کشور و با آراء مردم محله، شورایاری محلات شهر تهران را به مدت چهار سال انتخاب کند. نحوه انتخاب شورایاری محلات توسط شورای عالی استانها تهیه و تصویب میشود» که نمایندگان مجلس به این ماده الحاقی رأی مثبت ندادند.
انتهای پیام
نظرات