• پنجشنبه / ۹ آذر ۱۴۰۲ / ۱۷:۲۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402090906520
  • خبرنگار : 50405

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها:

شرایط امروز غزه حاصل حقوق بشر بدون معنویت است

شرایط امروز غزه حاصل حقوق بشر بدون معنویت است

ایسنا/خراسان رضوی رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها شرایط امروز غزه را حاصل حقوق بشر بدون معنویت دانست و گفت: مظهر مناسبات منحط نظام‌های مدعی حل مشکلات بشر، وضعیت امروز انسان است.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مصطفی رستمی امروز (نهم آذر ماه) در اختتامیه جشنواره ملی زوج مانا که در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: نگاه اسلام به‌عنوان یک نگاه فطری به نیازهای واقعی بشر از جمله تشکیل خانواده، متفاوت با نگاه سایر نظام‌های فکری امروز جهان است که اغلب توجه به فردیت و لذت‌های فردی را ترویج می‌کنند.

وی ادامه داد: امروز با تفکرهایی مواجهیم که به ظاهر توجه به تمایلات فردی و آزادی‌های انسانی و حقوق بشر را فریاد می‌زنند، اما در عمل نمایشگاه روشنی مانند جنایت‌های غزه را ایجاد می‌کنند که در واقع، پایان مسیر نظام لیبرال دموکراسی و مکاتب بشری و مناسبات غلط نظام‌های روشنفکرانه را نشان می‌دهد. 

رئیس نهاد نمایندگی رهبری بیان کرد: مظهر مناسبات منحط نظام‌های مدعی حل مشکلات بشر، وضعیت امروز انسان است و به همین دلیل، زشت‌ترین صحنه‌های نقض حقوق بشر، نژادپرستی عریان و علم بدون تعهد و ناشی از خلأ معنویت و هدایتگری الهی را در غزه شاهدیم.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها، رستمی گفت: درباره خانواده نیز همین‌طور است و اگر مناسبات فردگرایانه را مبنای تشکیل زندگی قرار دهیم، مطابق محاسبات عقلی نباید ازدواج کنیم، زیرا تشکیل خانواده در واقع تشکیل نهادی برای گذر از تمایلات نفسانی و فردگرایانه به نفع یک تربیت بزرگ است که بنیاد تحولات بشری خواهد بود.

وی زوج‌های مانا را مجموعه‌ای از همین خانواده‌های موفق دانست و با اشاره به شخصیت والای حضرت فاطمه (س) و فرزندان ایشان، تاکید کرد: خانواده فاطمی بهترین الگو برای خانواده‌های مسلمان است؛ خانواده‌ای که در وصف عظمت ایشان آیه «هل اتی» نازل شد و فرزندانی در این خانواده تربیت شدند که هر یک عالمی را حرکت دادند و سفینه نجات برای بشریت هستند.  

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها ضمن نقد فضای رسانه‌ای امروز و رقابت‌های غلط در ترویج سبک زندگی مبتنی بر فردیت و لذت گرایی، گفت: جریان عمده تربیت امروز، مسابقات و رقابت‌های اشتباهی است که از دوران دبستان و آموزش عمومی برای کسب رتبه برتر در کنکور آغاز می‌شود و با غفلت از سایر بخش‌های تربیتی، باعث غفلت جوانان نسبت به حقایق و بایسته‌های زندگی می‌شود. بنابراین رسالت همه ماست که نسبت به هدایت و روشنگری فرزندان این کشور، چه در سطح خانواده و چه در فضای اجتماعی اهتمام جدی داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha