• چهارشنبه / ۸ آذر ۱۴۰۲ / ۲۳:۲۰
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402090806101
  • خبرنگار : 50182

رییس سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه:

پیگیر راه‌اندازی "مرکز جامع سلامت بانوان" هستیم/ مرکز فناوری‌های فرهنگی و نرم راه‌اندازی می‌شود

پیگیر راه‌اندازی "مرکز جامع سلامت بانوان" هستیم/ مرکز فناوری‌های فرهنگی و نرم راه‌اندازی می‌شود

ایسنا/کرمانشاه رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه از پیگیری راه‌اندازی مرکز جامع سلامت بانوان و همچنین مرکز فناوری های فرهنگی و نرم خبر داد.

مسلم حدیدی در حاشیه بازدید امروز (۸ آذر) استاندار کرمانشاه از بخش‌های مختلف سازمان جهادانشگاهی کرمانشاه با بیان اینکه جهاد دانشگاهی یک شهر است، گفت: در این شهر یک اکوسیستم طراحی کرده‌ایم که مسیر ایده تا ارزش را کامل در آن پیگیری می‌کنیم.

وی افزود: در شهر جهاد دانشگاهی هر صاحب ایده‌ای می‌تواند ایده خود را پرورش داده و به مرحله تجاری سازی برساند و عملا ایده‌ها رنگ واقعیت می‌گیرند و به محصول تبدیل می‌شوند.

حدیدی به فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در چهار حوزه اصلی آموزش و کارآفرینی، فرهنگی، پژوهش و فناوری و تجاری سازی اشاره و تصریح کرد: در حوزه آموزش و کارآفرینی در حال حاضر سه مرکز آموزش تخصصی و دو مرکز آموزش عالی فعال داریم و در تلاشیم در این مراکز آموزش‌های ارائه شده به تقویت کارآفرینی در جامعه منجر شود.

وی تاکید کرد: در حوزه آموزش معتقدیم که نباید تنها به اعطای مدرک اکتفا کرد و باید برای شغل دانشجویان هم فکری شود و در همین راستا در تلاش هستیم که همه آن‌ها را کارآفرین تربیت کنیم.

رییس سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه گفت: در این حوزه برنامه‌ای به نام "نیشتمان" را تدوین کرده‌ایم که در آن یک فرآیند تعریف شده تا دانشجویان بتوانند با فرهنگ کسب و کار و تیم سازی در این زمینه آشنا شوند.

رییس جهاد دانشگاهی کرمانشاه به دیگر فعالیت این سازمان اشاره و با اشاره به راه‌اندازی اولین مرکز درمان ناباروری استان گفت: این مرکز خدمات بسیاری طی سال‌های فعالیت خود ارائه کرده و در صدد توسعه فعالیت‌های آن هستیم.

پیگیر راه‌اندازی مرکز جامع سلامت بانوان هستیم/ مرکز فناوری‌های فرهنگی و نرم راه‌اندازی می‌شود

حدیدی از پیگیری راه‌اندازی مرکز جامع سلامت بانوان خبر داد و افزود: زمین این مرکز آماده است و اگر استان حمایت کند این مجموعه در چهار طبقه به مساحت پنج هزار متر مربع احداث می شود.

وی در ادامه به مغفول ماندن فعالیت‌های نرم افزاری فرهنگی در استان اشاره و تصریح کرد: در همین راستا در نظر داریم یک مرکز فناوری‌های نرم فرهنگی را در استان راه‌اندازی کنیم و در این مرکز محصولاتی مانند انیمیشن، عروسک، هدیه‌های فرهنگی و... عرضه شود.

حدیدی گفت: با راه‌اندازی این مرکز امکان صادرات محصولات فرهنگی استان فراهم خواهد شد و از طریق این صادرات می‌توانیم فرهنگ ایرانی و اسلامی خود را نیز صادر کنیم.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه بر راه‌اندازی شهرک فناوری هم در استان تاکید کرد و افزود: در حال حاضر ۷۲ درصد واحدهای فناور تحت حمایت پارک فضای کارگاهی ندارند و نیاز است که این فضا برای آنها ایجاد شود.

وی افزود: در همین راستا یک زمین ۱۲۰ هکتاری در اختیار داریم که رییس جمهور هم در بازدید از آن وعده دادند ۱۰۰ میلیارد تومان برای تامین زیرساخت های آن اختصاص دهند که پیگیر این اعتبار هستیم.

حدیدی گفت: اگر مسئولین و مدیریت استان همکاری کند می‌توانیم این شهرک را در سه فاز راه‌اندازی کنیم  و زمینه‌ای فراهم خواهد شد تا هرکس بتواند ایده خود را تجاری سازی کند.

وی در ادامه به دیگر فعالیت های جهاد دانشگاهی اشاره و تصریح کرد: خوشبختانه هرجا به جهاد دانشگاهی اعتماد شده، توانستیم به این اعتماد پاسخ مناسب دهیم.

وی افزود: ما برای کمک به توسعه استان همیشه به دنبال راه اندازی مراکز مورد نیاز استان بوده ایم و همواره اولین ها را هم راه اندازی کرده ایم. بطور مثال اولین منطقه خبری ایسنا در غرب کشور، راه‌اندازی اولین خبرگزاری تخصصی قرآنی در استان، راه اندازی اولین مرکز افکارسنجی غرب کشور، راه اندازی اولین پارک علم و فناوری، راه اندازی اولین مرکز درمان ناباروری و ... و قطعا این مسیر را ادامه خواهیم داد.

راهکارهایی برای توسعه کرمانشاه 

حدیدی در ادامه به ارائه برخی راهکارها برای توسعه استان با توجه به توانمندی‌های سازمان جهاددانشگاهی پرداخت و افزود: یکی از راهکارها راه اندازی شهرک فناوری استان است که قطعا می تواند زمینه ساز رشد فناوری و نوآوری در استان شود.

وی افزود: راهکار دیگر ما راه اندازی مرکز توسعه فناوری های فرهنگی و نرم در استان است که برنامه اجرایی آن را تدوین کرده و امیدواریم با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و میراث فرهنگی آن را اجرایی کنیم.

حدیدی راه اندازی مرکز جامع سلامت بانوان را هم گام مهمی در ارتقا سلامت استان عنوان کرد و افزود: زیرساخت این پروژه هم فراهم است و اگر حمایت شویم این مرکز راه‌اندازی خواهد شد.

وی توسعه برنامه اشتغال دانشجویان و دانش آموختگان را هم راهکار بعدی عنوان کرد و افزود: اگر بتوانیم برنامه های آموزش کارآفرینی جهاد دانشگاهی را در سطح دانشگاه‌های استان اجرایی کنیم، قطعا شاهد افزایش کارآفرینان استان و تولید محصولات فناورانه در استان خواهیم بود.

حدیدی حمایت از توسعه کسب و کارهای دیجیتال را هم راهکار بعدی استان عنوان و تصریح کرد: با ۱۱۰ واحد فناور زیرمجموعه جهاد دانشگاهی آماده همکاری در جهت قطب شدن استان در اقتصاد دیجیتال غرب کشور هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha