به گزارش ایسنا، این سازمان نسبت به بیماریهای لاعلاجی هشدار داد که ممکن است تهدیدی بزرگتر از بمباران نظامی برای زندگی غیرنظامیان در نوار غزه باشد.
گزارشها نشان میدهد که اسهال و بیماریهای تنفسی در میان کودکان در مراکز شلوغ شیوع پیدا کرده است.
بیماران مبتلا به بیماریهای مزمن مانند سرطان از کمبود شدید مراقبتهای بهداشتی رنج میبرند و معالجههای لازم را دریافت نمیکنند؛ این امر خطرات سلامتی مردم را افزایش میدهد و زندگی آنها را در معرض خطر قرار میدهد.
سازمان جهانی بهداشت همچنین اعلام کرد که ۱.۳ میلیون تن از اهالی باریکه غزه از خانه و محل زندگی خود آواره شده و در مراکز موقت و پناهگاهها زندگی میکنند.
به گزارش صدی البلد، مدیر سازمان جهانی بهداشت همچنین تصریح کرد، عدم مراقبتهای بهداشتی ممکن است باعث مرگ بیشتر مردم در اثر بیماری در مقایسه با بمباران غزه شود.
وی تصریح کرد: ما در حال حاضر به یک آتش بس دائمی نیاز داریم زیرا این یک موضوع مرگ و زندگی برای غیرنظامیان است.
رژیم صهیونیستی و جنبش حماس شامگاه دوشنبه با میانجیگری مصر، قطر و آمریکا بر سر تمدید دو روزه آتشبس توافق کردند که امروز درصورت عدم تمدید به پایان خواهد رسید.
چهارشنبه گذشته و پس از چند روز مذاکره غیرمستقیم، رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین به توافق برای آتشبس موقت به مدت چهار روز و تبادل اسرا دست یافتند.
طبق توافق تبادل اسرا که جمعه پیش مرحله اول آن اجرایی شد، در مقابل آزادی هر اسیر صهیونیست، سه اسیر فلسطینی از زندانهای رژیم صهیونیستی آزاد میشوند. این توافق در حالی انجام شد که رژیم صهیونیستی مجبور به پذیرش شروط مقاومت شد.
انتهای پیام
نظرات