• دوشنبه / ۶ آذر ۱۴۰۲ / ۱۴:۱۰
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1402090603995
  • خبرنگار : 50188

فرماندار اعلام کرد

از وجود ۷۰ هزار تبعه افغانستانی تا ۱۲ هزار بیکار در رفسنجان

از وجود ۷۰ هزار تبعه افغانستانی تا ۱۲ هزار بیکار در رفسنجان

ایسنا/کرمان فرماندار رفسنجان گزارشی از حوزه‌های مختلف شهرستان به ائمه جمعه استان کرمان ارائه کرد.

حسین رضایی امروز ششم آذرماه در نشست هم‌اندیشی ائمه جمعه استان کرمان در ستاد نماز جمعه رفسنجان اظهار کرد: جمعیت از مؤلفه‌های مهم سیاسی، اقتصادی و اجتماعی برای هر کشور است و در رفسنجان جمعیت بالای ۳۳۰ هزار نفر است و علاوه بر آن ۷۰ هزار مهمان ناخوانده از اتباع بیگانه در این شهرستان زندگی می‌کنند. ۴۰ درصد جمعیت شهرستان را روستاییان تشکیل می‌دهند.

وی با اشاره به کاهش نرخ بیکاری در شهرستان از ۱۳ درصد به ۱۱.۲ درصد از اوایل دولت سیزدهم تاکنون گفت: وجود ۹۰۰ شهید، ۴۵۰۰ جانباز و ۲۰۰ آزاده از ظرفیت‌های مهم شهرستان است و نشان می‌دهد مردم رفسنجان در مقابل دشمن همواره ایستاده و هر زمان نیاز باشد به میدان می‌آیند و از آرمان‌های انقلاب و اسلام دفاع می‌کنند. ضمن اینکه ۱۱ هزار رزمنده در رفسنجان وجود دارد که بیشتر آن ها از همرزمان شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی هستند.

رضایی در حوزه بهداشت هم به وجود ۱۳ مرکز بهداشتی شهری و ۸۸ خانه بهداشت روستایی اشاره کرد و در ادامه گفت: ۹۸ درصد مردم شهرستان رفسنجان باسواد هستند و وجود بیش از ۴۰۰ مدرسه و ۶۸ هزار دانش آموز و البته وجود ۱۱ مرکز آموزش عالی و دانشگاه نشان از استعدادهای علمی این منطقه است.

فرماندار رفسنجان به وضعیت صنعتی و معدنی شهرستان هم اشاره و بیان کرد: با توجه به وجود هفت ناحیه صنعتی که ۲۰ هزار نفر در آنها مشغول به کار هستند اما ۱۲ هزار نفر بیکار در شهرستان داریم که امیدواریم دو طرح در ناحیه صنعتی کشکوئیه راه اندازی و زمینه اشتغال ۸۰۰ نفر بیکار فراهم شود.

رضایی با اشاره به وجود ۸۰ معدن در شهرستان که مهمترین آن‌ها معدن مس سرچشمه است، گفت: بزرگترین معدن مس در ایران در سرچشمه رفسنجان وجود دارد که سالانه بیش از ۷۵۰ هزار تن کاتد و ۲۰۰ هزار تن اسید تولید می‌کند و البته این معدن جای توسعه دارد که با توسعه پهنه اکتشافات می‌توان عده ای را مشغول به کار کرد و نرخ بیکاری کاهش یابد.

فرماندار رفسنجان در بخش نهضت ملی مسکن هم بیان کرد: ۱۲ هزار نفر تاکنون در این طرح در رفسنجان ثبت نام کردند و در این خصوص ۲۷۰ هکتار زمین اختصاص یافته است.

وی در پایان اظهار کرد: پایه اقتصادی این شهرستان کشاورزی است و بالغ بر ۸۰ هزار هکتار باغ پسته در رفسنجان وجود دارد و با اینکه چند سالی است این حوزه با مشکلاتی مانند تغییرات اقلیمی، خشکسالی، گرما و سرمازدگی و در نهایت با کاهش تولید پسته مواجه شده، بهتر است به صنعت توجه ویژه شود و از این سمت به اشتغال فرزندان و درآمدزایی برسیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha