مهرداد شریفی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، درباره مناسبسازی شهر در طارم، اظهار کرد: مناسبسازی اماکن و بناها طبق برنامهای که اعلام شده و دستورالعملی که وجود دارد، پیگیری شده است. جلسات هماهنگی هر فصل برگزار میشود که فرماندار شهرستان نیز نگاه ویژهای به امور معلولان دارد و از نزدیک پیگیر برنامههاست.
وی بیان کرد: در سه ماه نخست سال، با توجه به مراجعه حضوری و میدانی به امکان عمومی و چک لیستهای استاندارد و تشکیل تیم ارزیابی پیشرفت محسوسی را نسبت به سال گذشته داشتیم. همچنین ادارههایی که از نظر مناسبسازی مشکل داشتند یا ضعیف بودند، پیگیری شدند و مقرر شد حتما حداقلها را برای دسترسپذیری معلولان انجام دهند.
او گفت: شهرداری موظف است در ساختوسازهای جدید، مناسبسازی را رعایت کند و ساختمانی بدون مناسبسازی پایان کار نگیرد. درباره پیادهروها و کوچهها نیز بیشتر پلها درست شده و قسمت بزرگی از شهرستان که قبلا مسطح نبود، درست شده است.
شریفی ادامه داد: در سمت غرب شهر «آببر» در زمینه مناسبسازی ضعیف عمل شده است. پیگیریم تا طبق معیار مناسبسازی اقداماتی انجام شود. همچنین کمیته مناسبسازی پیگیر است تا ساختوسازها مناسبسازیشده باشند تا دسترسپذیری برای همه یکسان باشد.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان طارم با بیان اینکه با توجه به قدیمی نبودن شهر «آببر» کمبودها و مشکلاتی در زیرساختهای این شهر وجود دارد، افزود: مهمترین چالش افراد دارای معلولیت در شهرستان طارم در حوزه درمان است، زیرا این شهرستان فقط یک بیمارستان عمومی دارد و آن بیمارستان نیز برخی تخصصها را ندارد و این چالش بزرگ افراد دارای معلولیت است. این مشکل موجب شده تا افراد دارای معلولیت برای برخورداری از امکانات بیشتر به سمت زنجان و شمال کشور بروند.
انتهای پیام
نظرات