• پنجشنبه / ۲ آذر ۱۴۰۲ / ۱۰:۲۵
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1402090201041
  • خبرنگار : 71650

معاون وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد

۱۰۵ هزار مدرسه در کشور وجود دارد/ چرایی تراکم بالای برخی کلاس‌های درس در حاشیه شهرها

۱۰۵ هزار مدرسه در کشور وجود دارد/ چرایی تراکم بالای برخی کلاس‌های درس در حاشیه شهرها
عکس تزئینی است

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: در حال حاضر حدود ۱۰۵ هزار مدرسه در کشور وجود دارد و هیچ دانش آموزی در کشور بدون مدرسه نیست و چنین چیزی وجود ندارد که به دلیل نبود مدرسه دانش آموزی نتواند تحصیل کند.

حمیدرضا خان‌محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۱۰۵ هزار مدرسه در کل کشور وجود دارد، اظهار کرد: مهر امسال ۲۰۲۰ فضای آموزشی تحویل دانش آموزان شد که بخشی از این فضاها مدرسه بودند. بخشی از این فضاها نیز فضای پرورشی و ورزشی بودند.

وی ادامه داد: ۹۰ درصد این طرح‌ها معطوف به ساخت مدرسه بوده است که به فضای آموزشی ما اضافه کرد. در تهران نیز سرانه ها رشد کرده است به طوری که هزار کلاس درس در تهران تحویل شده است و این اتفاقات نادری است که رخ داد. با این کار بخشی از مشکلات در شهرستان بهارستان و نقاط حاشیه‌ای تهران حل شد. سه هنرستان با خیرین در بهارستان افتتاح کردیم.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه تراکم‌ در برخی مدارس بالا است، توضیح داد: برخی مدارس تراکم ۴۰ نفره و ۳۵ نفره دارند که اغلب در حاشیه شهرها هستند. عمده این مشکل در روستاهای بزرگ و حاشیه شهرها است چراکه جمعیت در آنها در حال افزایش است. برخی روستاها نیز مرزی هستند و به دلیل تبادلات مرزی و افزایش جمعیت یک روستا این مشکل پیش می‌آید. بخشی از این امر به بهره وری فضاها و جابه جایی‌هایی که انجام می‌شود بازمی‌گردد.

خان‌محمدی تاکید کرد: برای مثال در منطقه‌ای به دلایل مختلف از جمله افزایش جمعیت یک دوستای مرزی مثلا ۳۰۰۰ دانش آموز به یک مدرسه روستا اضافه می‌شوند. در بهترین حالت اگر با همکاری سازمان برنامه و بودجه پول هم از بودجه سنواتی داشته باشیم، حداقل ۱۲ تا ۱۸ ماه زمان لازم است و طول می‌کشد تا مدرسه‌ای ساخته شود. در این مدت معمولا یا تراکم کلاس‌ها بالا می‌رود و یا از شیفت مخالف یک مدرسه برای تح۱یل دانش آموزان استفاده می‌کنند تا به شرایط مطلوب برسیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش در عین حال تاکید کرد: با این وجود هیچ دانش آموزی بدون مدرسه نیست و چنین چیزی نیست که به دلیل نبود مدرسه دانش آموزی نتواند تحصیل کند چراکه سعی کردیم شرایط را مدیریت کنیم.

انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha