• چهارشنبه / ۱ آذر ۱۴۰۲ / ۱۴:۵۲
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402090100620
  • خبرنگار : 71129

پیشنهاد ایروان به باکو برای برگزاری نشست مشترک

پیشنهاد ایروان به باکو برای برگزاری نشست مشترک

وزارت خارجه ارمنستان امروز (چهارشنبه) پیشنهاد کرد که ایروان و باکو یک جلسه مشترک کمیسیون تحدید مرزی برگزار کنند که اقدامی با هدف کاهش تنش و حل مسائل جدی در روابط بین دو کشور است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد: ارمنستان با وجود اختلافات و چالش‌های موجود همچنان بر این باور است که فرصت واقعی برای ایجاد صلح بین دو کشور وجود دارد.

در ادامه این بیانیه همچنین آمده است: ارمنستان به این روش ادامه می‌دهد. یکی از مانیفست‌های ما این است که ایروان به جمهوری آذربایجان پیشنهاد داده تا نشستی مشترک کمیسیون تحدید مرز را بین دو کشور برگزار کند.

وزارت خارجه ارمنستان ادامه داد، ایروان ششمین ویرایش خود از توافقنامه تنظیم روابط دوجانبه را روز سه شنبه به باکو ارائه کرد. ارمنستان پس از دریافت جدیدترین پیشنهادها از باکو در حال بررسی آنهاست و مایل به ادامه مذاکرات درباره پیش نویس این توافق.

با این حال، وزارت خارجه ارمنستان دولت باکو را به بی اعتنایی به فرصت‌ها برای روند صلح بین دو کشور و بایکوت نشستهای عالی در گرانادا و بروکسل متهم کرد و ادامه داد: ایروان به کار بر روی متن توافقنامه ادامه داد و ارائه آن به جمهوری آذربایجان در جلسات مقرر را موثرتر دانست. با این حال، ارمنستان به منظور جلوگیری از تلاش‌ها برای به بن بست رسیدن روند مذاکرات و با هدف دستیابی به صلح پایدار در منطقه، نظرات سازنده خود را در مورد پیش نویس توافق نامه ارسال کرده است.

این وزارتخانه همچنین لیستی از اولویت‌ها را که گمان می‌رود خط مشی برای مذاکرات صلح بین دو کشور است، ارائه کرده که شامل به رسمیت شناختن یکپارچگی ارضی، تحدید مرزی بر اساس اعلامیه ۱۹۹۱ آلماتی و آخرین نقشه‌های شوروی، احترام به حق حاکمیت، برابری و عمل متقابل است.

انتهای پبام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۹-۰۵ ۰۰:۲۳

برای صلح بایدازنقشه های سال1918میلادی شوروی سابق استفاده کنندبرای هردوکشورهم خوب است