به گزارش ایسنا، سردار احمدرضا رادان در حاشیه حضور در کمیسیون کاهش تصادفات پلیس راهور فراجا که پیش از ظهر امروز در شهرک آزمایش برگزار شد، بر ضرورت برخورد و حل مساله خودروهای شوتی تاکید کرد و گفت: متاسفانه سالانه حدود ۳۰۰ نفر از کشتههای حوادث رانندگی مربوط به خودروهای شوتی است. در واقع رانندگان این خودروها به گونهای رانندگی میکنند که هم ایمنی خودشان را به خطر میاندازند و هم ایمنی دیگر رانندگان را تهدید میکنند. این خودروها در مواردی سبب آسیب به ماموران پلیس نیز شدهاند.
رادان با بیان اینکه بین ۳۰ تا ۴۰ هزار خودروی شوتی در کشور مورد شناسایی قرار گرفتهاست، گفت: این خودروها در جادههای کشور مقررات را زیرپا میگذارند و همانطور که گفتم در طول یک سال در مرگ حدود ۳۰۰ انسان نقش داشتهاند. چندین برابر جانباختگان نیز تعداد مصدومانی است که تصادفات این خودروها برجای میگذارد. به عنوان مثال در همین روزهای اخیر یک خودروی شوتی با سرعت غیرمجازی که داشت، سبب مرگ پنج نفر از اعضای یک خانواده شد.
فرمانده فراجا افزود: علاوه بر این، خودروهای شوتی بر چرخه اقتصادی کشور نیز اثر گذارند و با انتقال بار قاچاق، در نظم اقتصادی و امنیت تولیدکنندگان نیز اخلال ایجاد میکنند.
وی از مکاتبهاش با شورای عالی امنیت ملی در مورد خودروهای شوتی خبر داد و گفت: در نامهای که به شورای عالی امنیت نوشتم، درخواست کردم که خودروهای شوتی هنگامی که توقیف میشوند حداقل شش ماه توقیف شوند و علاوه بر آن در هنگام ترخیص تغییراتی نیز که در این خودروها انجام شده رفع و شاسی خودرو و شکل صندلیها و ... به حالت اولیه و استاندارد بازگردد.
انتهای پیام
نظرات