• سه‌شنبه / ۳۰ آبان ۱۴۰۲ / ۱۸:۴۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402083022560
  • خبرنگار : 50175

مشاور امور زنان و خانواده سازمان امور عشایر ایران:

توانمندسازی اقتصادی بانوان عشایر ضروری است

توانمندسازی اقتصادی بانوان عشایر ضروری است

ایسنا/لرستان مشاور امور زنان و خانواده سازمان امور عشایر ایران گفت: توانمندسازی اقتصادی بانوان عشایر ضروری است

سیده فریده موسوی امروز، ۳۰ آبان‌ماه در دیدار با فرماندار بروجرد، اظهار کرد: یکی از محورهای اصلی این اداره و سازمان توانمندسازی اقتصادی بانوان عشایر و پایدار کردن این توانمندی در زنان عشایر است.

وی با بیان اینکه اطلاعات آمار عشایر در حال به روز رسانی است، افزود: برای امور زنان یکسری فعالیت‌ها و مسئولیت‌ها به گردن ما بوده که یکی از آنها تسهیل‌گری است.

مشاور امور زنان و خانواده سازمان امور عشایر ایران خاطرنشان کرد: در این راستا از بین خانم‌های عشایری که وجه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بالاتری دارند شناسایی شده است.

موسوی اضافه کرد:  ۱۷۴ خانم کارشناس در سطح شهرستان‌ها و استان‌ها شناسایی شده و زنان این جامعه نقش زیادی در بخش اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دارند.

وی بیان کرد: با توجه به ایجاد صندوق‌های خرد زنان و توانمندسازی اقتصادی پایدار آن‌ها، زنان عشایر نیازهای بیشتری نیز دارند اعم از آموزش، بهداشت و تغذیه که نباید فقط به بحث اقتصادی آن‌ها و صندوق‌ها اکتفا کرد که رسیدن به این امر وظیفه کارشناسان شهرستان‌ها به جهت کشف و رشد دادن استعدادهای زنان عشایری است.

مشاور امور زنان و خانواده سازمان امور عشایر ایران ادامه داد: ۱۰ تا صندوق خرد زنان در لرستان تاسیس می‌شود و در راستای پرداخت تبصره ۱۸ اعلام آمادگی می‌کنیم.

موسوی اظهار کرد: بانوان عشایر در راستای تولید محصولات توانمندی بی‌نظیری دارند اما در زمینه فروش و بازار با مشکل روبرو هستند که در این راستا نمایشگاه استانی، ملی و منطقه‌ای برپا خواهد شد.

وی تصریح کرد: قرار بر این شده که کشور به ۵ یا ۷ منطقه تقسیم‌بندی و تولیدات هر استان به دورترین استان‌های پرتردد دیگر برده و نمایشگاه محصولات در آنجا دایر شود که در این راستا ‌اعتبار جداگانه در حال گرفتن است.

مشاور امور زنان و خانواده سازمان امور عشایر ایران خاطرنشان کرد: خواهان تولیدات زنان عشایر زیاد هست و عشایر همه جا جذابیت خود را دارند ولی باید برای محصولات و افراد توانمند کار شود.

موسوی اضافه کرد: کارگروه یا کمیته خاص زنان عشایر تشکیل شود و دستگاه‌های آموزش و پرورش، سوادآموزی و بهداشت عضو این کمیته شوند.

وی بیان کرد: با تشکیل این کارگروه یا کمیته مشکلات شهرستان احصا و دختران بازمانده از تحصیل شناسایی شوند.

گفتنی است، سیده فریده موسوی مشاور زنان و خانواده سازمان امور عشایری کشور از توانمندی‌های زنان عشایری شهرستان بروجرد بازدید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha