• سه‌شنبه / ۳۰ آبان ۱۴۰۲ / ۱۱:۳۷
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1402083022076
  • منبع : ستاد اجرایی فرمان امام

مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد خبر داد

طراحی بسته جامع پنج‌گانه برای حمایت از جمعیت و مقابله با تحدید نسلی

طراحی بسته جامع پنج‌گانه برای حمایت از جمعیت و مقابله با تحدید نسلی

مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد از طراحی بسته جامع پنج‌گانه جمعیتی در حوزه‌های زیرساختی، اقتصادی، فرهنگی، عمرانی و سلامت جمعیت خبر داد.

به گزارش ایسنا، نشست مشترک دبیر ستاد ملی جمعیت با مدیر عامل و اعضای کارگروه جمعیت بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برگزار شد.

حمیدرضا علیان‌زادگان - مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد در این نشست با اشاره به طرح‌ها و برنامه‌های این بنیاد در حوزه جوانی جمعیت گفت: سند جامع حمایتی بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با رویکرد حمایت از جمعیت و خانواده و مقابله با تحدید نسلی در پنج حوزه اصلی فرهنگی، اقتصادی، زیرساختی، عمرانی و سلامت طراحی و اجرایی شده که هر یک از این حوزه‌ها در برگیرنده چند کار ویژه در پهنه ملی است.

علیان‌زادگان ادامه داد: در حوزه فرهنگی، راه‌اندازی تلویزیون ایران جوان، جایزه ملی ایران جوان، تولید محصولات فرهنگی در حوزه جمعیت و خانواده و رویدادهای روایت‌محور جمعیت طراحی شده است.

مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد خاطرنشان کرد: در حوزه اقتصادی نیز پویش ملی ایران جوان، طرح ملی حمایت از چندقلوها، پویش ملی لبخند مادری، باشگاه‌های تخصصی مادر و کودک (مثبت پنج)، حمایت از تولید پوشک بهینه پارچه‌ای، پلتفرم خدمت‌رسان مثبت پنج و رویداد طراحی برای کودک اجرا یا برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: همچنین در حوزه زیرساختی، تاسیس مرکز نوآوری جمعیت، خانواده و سلامت اجتماعی، جایزه ملی جمعیت، نمایشگاه ملی جمعیت، تدوین اطلس ملی پویای جمعیت، مشارکت در راه‌اندازی شبکه ملی تسهیل‌گران جمعیت و مجمع خیرین جمعیت در نظر گرفته شده است.

علیان‌زادگان در تشریح طرح‌ها و اقدامات در حوزه عمرانی نیز توضیح داد: ساخت خوابگاه‌های دانشجویی دخترانه، تجهیز و نوسازی موردی خوابگاه‌های متاهلی و همچنین تجهیز مراکز درمان ناباروری در مناطق هدف در اولویت برنامه‌های این قسمت قرار گرفته است.

به گفته مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد، در حوزه سلامت جمعیت نیز ارتقای امنیت تغذیه‌ای مادران باردار، شیرخواران و کودکان کم‌تر برخوردار، حمایت از راه‌اندازی بانک‌های شیر مادر در بیمارستان‌ها، اعطای کمک هزینه درمان ناباروری زوج‌های کم‌تر برخوردار، حمایت از تولید کیت‌های تشخیص زودهنگام درمان ناباروری طراحی و  اجرایی شده است یا بر اساس برنامه زمان‌بندی در ماه‌های آینده به مرحله اجرا درمی‌آید.

علیان‌زادگان تاکید کرد: بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در گام دوم فعالیت‌های خود، همواره دو موضوع محوری جمعیت و سلامت را سرلوحه کار خود قرار داده و کارویژه‌های تعریف شده در این دو حوزه را نیز بر اساس تحقق شعار «ایران جوان» به مرحله اجرا رسانیده یا برنامه‌ریزی کرده است.

مساله پیری جمعیت، تنها مساله تاریخ انقضادار کشور است

شکیبا محبی‌تبار دبیر ستاد ملی جمعیت کشور نیز ضمن تقدیر از فعالیت‌های گسترده بنیاد ۱۵ خرداد گفت: خوشبختانه بنیاد ۱۵ خرداد به مقوله جمعیت به عنوان یکی از دو ماموریت اصلی خود ورود جدی داشته و هم در سطح نخبگان و هم در سطوح مردمی، ابعاد مختلف مساله را دیده و به صورت بهینه برایش اقدام تعریف کرده و با دقت به مرحله اجرا رسانیده است.

شکیبا محبی‌تبار با بیان این‌که مساله پیری جمعیت، تنها مساله تاریخ انقضادار کشور است، اظهار کرد: ما یک زمان محدودی داریم که فرصت‌های از دست رفته را جبران کنیم.

محبی‌تبار یادآور شد: در ستاد ملی جمعیت کشور کارگروه‌های مختلفی را تعریف کرده‌ایم و در همین‌جا از مدیرعامل و اعضای کارگروه جمعیت بنیاد ۱۵ خرداد دعوت می‌کنیم به عنوان عضو رسمی در کارگروه‌های ما حضور داشته باشند و این تعامل دائمی باشد تا با یاری خدا منجر به تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی موثر در این عرصه شود.

دبیر ستاد ملی جمعیت کشور در پایان برای سرعت‌بخشی به طرح‌های جمعیتی بنیاد ۱۵ خرداد که به‌طور مشترک با سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی در حال اجرا یا برنامه‌ریزی است، اعلام آمادگی کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha