به گزارش ایسنا، غلامرضا شعبانی بهار در نشستی خبری که امروز در محل فدراسیون تیروکمان برگزار شد، اظهار کرد: از ابتدای جذب سرمربی کرهای تیمملی تیروکمان حدود یک سال و دو ماه میگذرد که بخشی از مدت زمان سپری شده مربوط به اردوها و آمادهسازی بود. طی سال گذشته به دلیل احکام و بدهکاریهای دو دوره قبلی برداشت سنگینی از حساب فدراسیون صورت گرفت.
وی ادامه داد: در عین حال پرداخت بودجه فدراسیون منوط به تبصره ۱۴ منوط شده بود و بودجه با تاخیر به دست ما رسید و بخشی از بودجه سال گذشته را فروردین امسال دریافت کردیم و در هر صورت سال گذشته سال بسیار سختی بود که آن را پشت سر گذاشتیم.
شعبانیبهار در مورد اینکه اعلام کرد عدم نتیجهگیری در بازیهای آسیایی به دلیل نبود شرایط روحی روانی مناسب کمانداران بود، گفت: ملیپوشان ریکرو ایران هنوز به طرز فکر قهرمانی در مسابقات رسمی نرسیدهاند. سرمربی تیمملی به کمانداران تاکید میکرد که به باور قهرمانی و خود باوری برسند. در مسابقات اما نتایج به گونهای رقم خورد که متوجه شدند قهرمانی دور از دسترس نیست و تیم میکس ایران برای اولین بار در تاریخ بازیهای آسیایی مقام چهارم را به دست آورد و در حال حاضر شخصیت برای ریکرو به وجود آمده که میتواند روزهای خوبی را پشت سر بگذارد.
وی ادامه داد: بر اساس ارزیابی کمیته ملی المپیک یک برنز برای تیمملی تیروکمان در بازیهای آسیایی پیشبینی شده بود در حالی که ما به مقام چهارم رسیدیم. تصور میکردم که شرایط بهتر رقم بخورد اما چنین نشد. تجربه قهرمانی بسیار کمک کننده بود اما این اتفاق رخ نداد و با تمام وجود از چهارمی بچهها متاثر شدم چرا که زحمت بسیاری کشیدند.
رییس فدراسیون تیروکمان در خصوص تمدید قرارداد سرمربی کرهای تیمملی، اظهار کرد: تصمیم بر اساس ارزیابی میدانی و هیات رییسه صورت گرفت و بلافاصله بعد از نتایج، یکی از اعضای هیات رییسه مکلف شد با هشت ورزشکار المپیکی ریکرو صحبت کند و ارزیابی از مربی صورت گیرد که این اتفاق رخ داد و بالای ۹۰ درصد رضایت خاطر وجود داشت. جمع بندی ورزشکاران برای فدراسیون تیروکمان بسیار مهم بود و جهت ادامه همکاری به جمعبندی رسیدیم و نظر ورزشکاران به اعضای هیات رییسه منتقل شد و در نهایت تمامی اعضا بدون رای و نظر مخالف به این نتیجه رسیدند که تا خردادماه سال آینده قرارداد سرمربی تیمملی تمدید شود.
شعبانیبهار افزود: در شرایطی که تامین منابع بسیار سنگین شده است از کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش تقاضا داریم فدراسیون تیروکمان را همراهی کنند که دغدغه اینچنینی نداشته باشیم و تمامی تلاش خود را به کسب سهمیه المپیک اختصاص دهیم.
وی در خصوص قرارداد یورویی و ریالی سرمربی کرهای تیمملی، اعلام کرد: قرارداد مربوطه برابر شش هزار یورو به صورت ماهانه یا معادل ریالی آن است و به این دلیل قرارداد مذکور چنین تنظیم شده که اگر وزارت ورزش اعلام کرد حق انعقاد قرارداد و پرداخت ارزی به مربیان وجود ندارد بتوانیم به صورت ریالی قرارداد سرمربی تیمملی را پرداخت کنیم.
رییس فدراسیون تیروکمان در مورد جدا شدن پاراتیروکمان از فدراسیون تیروکمان، عنوان کرد: پاراتیروکمان را با ۲ مدال طلا تحویل گرفتیم و با ۵ مدال طلا تحویل دادیم. در این موفقیت بخشهای مختلفی نقش داشتند. در نهایت احساس کردم تصور برخی ورزشکاران و مسئولان کمیته پارالمپیک این است که میتوانند بهتر از این مدیریت کنند و تصمیم بر این شد که پاراتیروکمان جدا شود. نگاه شخصی نداریم و تصور این بود که نگاه ورزشکاران هم اینگونه است که میتوانند به عنوان زیر مجموعه پارالمپیک پرفروغتر ظاهر شوند.
شعبانیبهار در رابطه با میزان بودجه دریافتی از وزارت ورزش یا کمیته ملی المپیک، گفت: تا امروز نزدیک به ۱۰۰ درصد بودجه ما از کمیته ملی المپیک دریافت شده و تشکر میکنیم که بهنگام پرداخت کرده است اما وزارت ورزش متاسفانه از برنامه زمان بندی عقب است. نمیخواهیم بیش از میزان بودجه پرداخت کند و صرفا تاکید ما این است که بودجه فدراسیون را به صورت ماهانه و در زمان مقرر پرداخت کند. فدراسیون تیروکمان با مشکلات مالی عدیده مواجه است و در تامین مبلغ قرارداد سرمربی تیمملی با مشکل مواجه هستیم. وزارت ورزش و جوانان باید نه دوازدهم را به ما پرداخت میکرد اما نزدیک به ۵۵ درصد بودجه را پرداخت کرده است و باید بدانیم که تا المپیک دوران بحرانی و حیاتی داریم.
وی در خصوص چالش پیش آمده بر اساس اظهار نظر زهرا نعمتی، بیان کرد: نظرات ورزشکاران برای ما محترم است اما شاید تمامی نظرات صحیح نباشد. ورزشکار حق مصاحبه و اظهار نظر دارد و در این رابطه سخت نمیگیریم و نظر همه ورزشکاران برای فدراسیون محترم است. در خصوص سرمربی نیز مشکلی در این زمینه وجود نداشت و با حوصله مشکلات رفع میشود.
رییس فدراسیون تیروکمان در خصوص اینکه تا المپیک چه برنامه ریزی برای مسابقات و اردوهای خارجی پیش بینی شده است، گفت: بودجه فدراسیون ۱۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان است و باید بدانیم که هر اعزام ۳ میلیارد تومان هزینه دارد و اگر بخواهیم ۵ اعزام در سال داشته باشیم کل بودجه فدراسیون تمام می شود. تیروکمان یک رشته تجهیزات محور است که باید از سوی وزارت ورزش بودجه جداگانهای برای تجهیزات فدراسیونهای اینچنینی اختصاص یابد.
انتهای پیام
نظرات