• سه‌شنبه / ۳۰ آبان ۱۴۰۲ / ۰۹:۰۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402083021882
  • منبع : ستاد دیه کشور

مدیرکل آموزش و پرورش استان:

سرانه کتاب‌خوانی هر دانش آموز در آذربایجان شرقی ۱۱ جلد است

سرانه کتاب‌خوانی هر دانش آموز در آذربایجان شرقی ۱۱ جلد است

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی با بیان اینکه سرانه کتاب‌خوانی هر دانش آموز در استان ۱۱ جلد است، گفت: در مقایسه با دیگر استان‌ها در رتبه اول از این نظر قرار داریم؛ اما کتاب‌ها باید از انتشارات جدیدتر باشند.

مسعود سعادتی در اولین گردهمایی بزرگ کتابیاران دهه نودی‌ها که در محل سالن اجتماعات مصلی اعظم امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه یکی از راه‌های ترویج کتابخوانی در دسترس بودن کتاب برای دانش آموزان است، اظهار کرد: مرور آمار در حوزه کتاب و کتابخوانی در آموزش و پرورش در بخشی عمده‌ای خوشایند و در بخشی دیگر نیز هشدار دهنده است.

وی از وجود ۱۱ هزار ۷۶۰ کتابخانه کلاسی در مدارس ابتدائی و دو هزار و ۷۱۵ کتابخانه مستقل و غیر مستقل کتابخانه در دور اول و دوم متوسطه، خبر داد و افزود: تعداد کتابخانه‌های کلاسی باید ۱۶ هزار و ۱۹۳  باشد که در مقطع ابتدایی ۷۰ درصد تکمیل شده و در دوره متوسطه اول و دوم نیز بیش از ۹۱ درصد مدارس کتابخانه دارند که مستقل آن ۳۷ درصد است.

وی با بیان اینکه سرانه کتاب‌خوانی هر دانش آموز در استان ۱۱ جلد است، گفت: در مقایسه با دیگر استان‌ها در رتبه اول از این نظر قرار داریم؛ اما کتاب‌ها باید از انتشارات جدیدتر باشند.

سعادتی با اشاره به تجهیز ۳۲۰ کتابخانه در مدارس مناطق محروم استان با اعتبار ۴۵۰ میلیون تومانی طی سال گذشته، بیان کرد: مناطق محروم، جزو اولویت‌های ما در تجهیز کتابخانه‌ها قرار دارند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان، وی در بخش پایانی سخنانش با اشاره به اینکه تنها راه تحول در آموزش و پرورش، عمل به سند تحول و اجرای دقیق آن است، خاطرنشان کرد: مهارت تفکر در وجود دانش آموزان، یکی از مهمترین شاخص‌ها در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بوده و دانش‌آموزان باید برای رسیدن به خلاقیت و حل مسائل در زندگی اجتماعی به این مهم دست پیدا کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha