یوسف کاکاوند در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه برداشت زعفران در ملایر آغاز شده است و تا اواسط آذرماه ادامه دارد، اظهار کرد: در حال حاضر ۱۳۳ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان زیرکشت زعفران است که از این میزان ۱۱۸ هکتار بارور و بقیه غیربارور است.
کاکاوند با بیان اینکه متوسط تولید زعفران در هر هکتار شش کیلوگرم و در برخی مزارع تا ۱۰ کیلوگرم است، افزود: ملایر از نظر میزان تولید و سطح زیرکشت زعفران جایگاه نخست را در استان همدان دارد.
وی به اهمیت صادرات این محصول اشاره کرد و زعفران را ادویهای گرانقیمت دانست که در داروسازی نیز استفاده میشود و ادامه داد: پیشبینی میشود امسال میزان برداشت زعفران ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش داشته باشد
کاکاوند، زعفران را گیاه مناسب کشت در مناطق کمآب دانست و بیان کرد: تغییر الگوی کشت و کاشت محصولات کشاورزی کمآببر، یکی از سیاستهای دولت است و زعفران یکی از گیاهان کمآببر و پرسود است.
وی با بیان اینکه این گیاه بیشتر به صورت فله به استانهایی از جمله خراسان ارسال و از آنجا به دیگر کشورها صادر میشود، ابرازامیدواری کرد با توجه به وجود گمرک و امکانات صادرات در شهرستان، بتوانیم شرایط مناسبی برای بستهبندی این محصول و صادرات آن از ملایر داشته باشیم.
انتهای پیام
نظرات