• شنبه / ۲۷ آبان ۱۴۰۲ / ۲۱:۱۱
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1402082719952
  • خبرنگار : 50294

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان:

مدیریت مرزها باید تعیین تکلیف شود

مدیریت مرزها باید تعیین تکلیف شود

ایسنا/کردستان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان، با اشارە بە اینکە طی یکسال اخیر اتفاقات و پیشرفت‌های خوبی در حوزە مرز اتفاق افتادە است، گفت: یکی از گرەهای جدی در بحث مرزها، تعیین تکلیف مدیریت مرزها است کە باید هر چە سریع‌تر مشخص شود، زیرا زمانی گمرک این مسئولیت را برعهدە داشتە و هم‌ اکنون مسئولیت مرز بە ادارە راهداری و حمل و نقل جادەای واگذار شدە است.

مهدی رمضانی امروز (۲۷آبان) در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کردستان اظهار کرد: مردم کردستان امروز و در راهپیمایی حمایت از غزە بار دیگر همچون سفر ریاست جمهوری حماسەای بی‌نظیر آفریدند و با حضور خود ما را سربلند کردند.

وی عنوان کرد: همانگونە کە در سفر اول ریاست جمهوری بە استان کردستان ۱۷ میلیارد تومان مصوب شدە بود، در سفر اخیر نیز بیش از ۱٤ میلیارد تومان در استان کردستان بە تصویب رسید. 

رمضانی ادامە داد: دغدغه ما اقتصاد پایدار، تولید محور درون‌زای مقاوم باشد تا مردمی که زیر بار مشقت اقتصادی هستند، از مزایای این اقتصاد مترقی و شکوفا و بە تدریج اسلامی شدە بهره‌مند شوند.

وی بیان کرد: در همە جلسات بە دنبال راهی برای بهبود اقتصادی کشور و استان هستیم، لذا اگر بە دنبال اقتصاد پایدار در استان هستیم می‌بایست آفت‌های اقتصادی را شناسایی کنیم.

رمضانی در ادامە قاچاق را یکی از آفات و غدە سرطانی اقتصاد استان دانست و گفت: طرح فول باک با همە نواقص و فوایدی کە داراست باید بە عنوان یک طرح ملی در استان اجرا شود، لذا این طرح نیازمند پایش مدام است.

وی با اشارە بە اینکە طی یکسال اخیر اتفاقات و پیشرفت‌های خوبی در حوزە مرز اتفاق افتادە است، اظهار کرد: یکی از گرەهای جدی در بحث مرزها، تعیین تکلیف مدیریت مرزها است کە باید هرچە سریع‌تر مشخص شود، زیرا زمانی گمرک این مسئولیت را برعهدە داشتە و هم‌اکنون مسئولیت مرز بە ادارە راهداری و حمل و نقل جادەای واگذار شدە است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان با تاکید بر رفع اختلافات موجود دستگاەهای ذی‌ربط در حوزە مرز اظهار کرد: مرز محل ایستایی نیست و محل تردد است، و هر موانعی کە سبب توقف کامیون‌ها و تاجرها در مرز شود، باید کنار گذاشتە شود.

مهدی رمضانی در ادامە بر رصد مالی قاچاق تاکید و تصریح کرد: ما در بحث قاچاق با موجودات هوشمندی طرف هستیم و باید در بحث برخورد با آن‌ها بەروز و هوشمندانە برخورد کرد.

وی افزود: باید با قاچاقچیان دانە درشت مبارزه کنیم، زیرا گاهی اوقات با خردە قاچاقچیانی برخورد و انرژی خود را صرف می‌کنیم کە حائز اهمیت نیستند.

رمضانی برحل معضلات و آفت‌های مرز باشماق تاکید و خاطرنشان کرد: مرز باشماق مجرای تنفس اقتصادی استان بودە و ظرفیت صادرات ۲۰ میلیارد دلار تبادلات تجاری را دارد.

وی یادآور شد: بە گفتە ریاست محترم جمهوری، مرز نە تنها تهدید نیست بلکە یک فرصت برای کل کشور است و باید از این ظرفیت نهایت بهرە را برد.

مسائل امروز مرز میراث دولت‌های گذشتە است

در ادامە این جلسە علی نوری معاون امور اقتصادی استان کردستان نیز اظهار کرد: تمام مسائل امروز مرز میراث دولت‌های گذشتە است و قرار نیست طی پنج ماە الی یک سال طرح‌ها بە نتیجە برسد.

وی عنوان کرد: یکی از چالش‌های مهم موجود در مرز باشماق کە کسی بە آن اشارە نمی‌کند، بحث تملک اراضی است.

نوری بیان کرد: از چندین سال گذشتە کلیت پایانە بە نام ۱٨ نفر بودە است کە برای دریافت پول بە دادستانی مراجعە می‌کردند و یکی از بزرگ‌ترین کارهایی کە در این دولت و در این استان و در چندماە اخیر صورت گرفتە بحث حل تملک اراضی در مرز باشماق بودە است.

وی ادامە داد: در دولت سیزدهم ۱٨۱ میلیارد تومان پول بە بحث تملک اراضی در مرز باشماق اختصاص و خوشبختانە این معضل حل شدە است.

نوری در پایان خاطرنشان کرد: یکی از تاکیدات و دستورات ریاست محترم جمهوری در سفر اخیر خود بە استان کردستان بحث بە رسمیت شناختن مرز سیرانبند بانە بودە است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha