نصرت اله اکبری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: این تعداد طرح، در قالب ۲۷ هزار و ۷۰۰ هکتار طرح مرتع داری در اختیار بهره برداران قرار گرفت.
وی این ۱۱ فقره طرح را شامل طرح های مرتع داری یساول شهرستان کمیجان، راونج دلیجان، فیض آباد، سعیدآباد و چشمه خان وردی آشتیان و شورجه ساوه بیان کرد و افزود: ۵۵۵۰ هکتار طرح بازنگری در مراتع حر شهرستان اراک، حریقان و حصارچای ساوه، آغداش جنوبی خمین و پیک زرندیه به مجریان و بهره برداران واگذار شد.
اکبری تصریح کرد: اهداف احاله و واگذاری طرح های مرتعداری به مجریان و بهره برداران، شامل حفاظت، افزایش پوشش گیاهی و علوفه دام بسته به نوع پروژه های پیش بینی شده در طرح هاست.
وی با اشاره به اینکه قراردادهای مشارکتی بین مجریان و بهره برداران مراتع با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، ۳۰ ساله است، افزود: پروژه هایی که در این مراتع اجرایی خواهد شد، شامل عملیات بیولوژیک همچون بذرکاری، کپه کاری، بذرپاشی و ... و عملیات بیومکانیک همچون بانکت بندی، تراس بندی و بوته کاری و ... و پروژه های مدیریتی شامل احداث آبشخور دام و قرق مراتع است.
رئیس اداره مرتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی با بیان اینکه در این قرارداد نظارت فنی و تهیه نهاده بر عهده اداره کل است، گفت: در حال حاضر بالغ بر ۴۴۳ فقره طرح مرتع داری در استان تهیه شده که تاکنون ۳۴۸ فقره احاله شده و مابقی در دستور کار برای احاله مدیریت است که بیشترین این طرح ها در شهرستان های اراک، شازند، تفرش، ساوه و زرندیه قرار دارد.
انتهای پیام
نظرات