حسن بروشکی شامگاه جمعه ۲۶ آبان ضمن حضور در دوره آموزشی تربیت مدرسان میانی کتب سوادآموزی استان، اظهار کرد: سختی کار معلمان دوره ابتدایی بر هیچ کس پوشیده نیست؛ هنر و ظرافت کار آموزگاران ابتدایی مسیر ساختن و پرورش یافتن دانشآموزان را هموار می کند و به زیبایی بروز و نمود می یابد.
وی افزود: اگرچه دوره های مختلف تحصیلی هر کدام در جایگاه خود اهمیت داشته و دارد؛ ولیکن تحکیم پایه های نظام آموزشی و اثربخش بودن آن در دوره ابتدایی اتفاق می افتد؛ لذا روشن است که کار در این مقطع نیازمند تلاشی مضاعف و بی وقفه خواهد بود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان ادامه داد: هرچه تعامل، حمایت و همراهی حوزه ستاد در ادارات آموزش و پرورش با مدیران و دیگر عوامل مدارس تنگاتنگ و قوی باشد؛ به یقین مدارسی قوی و موفق خواهیم داشت؛ بنابراین بکوشیم این مهم محقق گردد.
بروشکی بیان کرد: سیاست صحیح و اصولی وزارت آموزش و پرورش در سال تحصیلی جاری، تقویت مدارس دولتی و نظارت حداکثری بر فعالیتها و برنامههای مدارس غیردولتی خواهد بود و مدارس در مسیر تحول و با نگاه به پیاده شدن مفاد، اهداف و ساحتهای ششگانه سند تحول بنیادین تعریف می شوند.
وی گفت: مدرسه خانه دوم دانشآموزان است؛ پس باید شرایطی مهیا گرد تا مدارس محیطی بانشاط، جذاب و پر شور و شعف باشند و علاوه بر فضای یادگیری، فرزندان در آن زندگی کرده و شخصیت آنان در ابعاد مختلف فردی، اجتماعی، فرهنگی و تربیتی رشد و تعالی یابد.
بروشکی با اشاره به اهمیت فعالیت گروههای آموزشی در مقاطع مختلف تحصیلی بویژه دوره ابتدایی، اظهار کرد: نقش تاثیرگذار سرگروههای آموزشی با نگاه بر رفع مشکلات احتمالی در بین همکاران و دانش آموزان و نقد و بررسی موضوعات و مفاهیم کتب درسی را مهم قلمداد کرده و در طی سال تحصیلی استمرار داشته باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان خاطرنشان کرد: توانمندسازی نیروی انسانی بویژه در حوزه ابتدایی یک ضرورت است؛ معلمان باید با دانش روز و همراه و همگام با تغییرات پیرامون و کتب درسی پیش روند؛ از همین روی استمرار اجرای طرح شهید همت و شهید محمودوند و دیگر برنامههای آموزشی و توجیهی کمک شایانی است.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: دانایی مقدمه توانایی است و سواد و سوادآموزی در جامعه جایگاه رفیع و تاثیرگذاری در ساختن و تربیت کردن افراد بشر دارد.
بروشکی اظهار کرد: باسواد بودن افراد جامعه سعادت و خیر بشریت را در پی دارد و لازم است توسعه سواد در همه ابعاد آن با جدیت دنبال شود.
وی افزود: دانستن بهتر از ندانستن است و دانایی توانایی را در پی دارد؛ پس تا زمانی که آحاد جامعه باسواد باشند جامعهای پویا و روبه رشد و تعالی متصوّر خواهد بود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کار در حوزه سوادآموزی را کاری جهادی و با فضیلت علمی عنوان کرد و گفت: شرایط جغرافیایی حاکم بر سیستان و بلوچستان به ویژه در بعد پراکندگی و دور افتادگی بسیاری از روستاها و مناطق، کار تعلیم و تربیت را سخت و دشوار میکند؛ اما اراده و دلسوزی همکاران پرتلاش حوزه سوادآموزی که اجری مضاعف را در پی خواهد داشت؛ تسهیلگر فرایند سوادآموزی خواهد بود.
بروشکی خطاب به شرکت کنندگان در این دوره خاطرنشان کرد: قدر این رسالت مهم را بدانید؛ چراکه کار شما به دیگران زندگی می بخشد و انسانها را برای بهتر زیستن و فهمیدن و درک کردن شرایط پیرامون زندگی و جامعه آماده می نماید.
انتهای پیام
نظرات