حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه در این مراسم که عصر امروز (۲۵ آبان) با حضور جمعی از مردم و مریدان این عالم برجسته کرمانشاهی در محل تالار شهرداری کرمانشاه برگزار شد، با بیان اینکه آیت الله نجومی حق عظیمی بر گردن مردم کرمانشاه دارد، گفت: انتظار این است که مراسم بزرگداشت این عالم نه فقط در سطح استانی که در سطح ملی برگزار شود.
وی افزود: در احادیث آمده که وقتی یک عالم از دنیا می رود، جای او به آسانی پر نشده و مصیبتی است که جبران نمی شود.
غفوری به تفاوت عالم و عابد در احادیث اشاره و تصریح کرد: در احادیث بسیاری برتری عالم بر عابد بارها عنوان شده، طوری که عالم را نسبت به مردم عادی به مثابه خورشید به سایر ستارهها دانسته، اما مثابه عابد به مردم عادی به مثابه ماه به سایر ستارگان عنوان شده و این نشان دهنده جایگاه والای عالم در دین اسلام است.
وی افزود: عالم نافع برای جامعه است و جلوی ناآگاهی جامعه و بدعت های جدید را می گیرد، حال آنکه عابد برای خودش مشغول عبادت است، بنابراین وقتی عنوان می شود مرگ عالم خسارتی است که جبران نمی شود اشاره به همین جایگاه والای عالم دارد.
غفوری عنوان کرد: یکی از همین عالمانی که جای ایشان پر نمی شود همین آیت الله نجومی بودند که کارهای ارزشمندی انجام داده و آثار باارزشی از خود به یادگار گذاشته اند.
امام جمعه کرمانشاه گفت: ایشان در کنار کسب علوم دینی، دستی هم بر هنر داشته و همین هنرمند بودن نشان از لطافت طبع ایشان بود و همین لطافت طبع موجب ایجاد یک جاذبه و علاقه شدید مردم به ایشان شد که امروز و دراین محفل که جمع کثیری حاضر شده اند، گوشه ای از این علاقه را بعد از گذشت سالها از رحلت ایشان مشاهده می کنیم.
وی افزود: ایشان در هر محفلی متناسب با درک افراد حاضر در جلسه صحبت می کردند و همین امر موجب ارتباط خوب ایشان با مردم و خواص شده بود که نیاز است در این زمینه روحانیون جوان ما درس بگیرند.
غفوری گفت: ایشان در جایگاه یک عالم هنرمند و یا یک هنرمند عالم ارتباطات اجتماعی قوی داشتند و همین ارتباطات موجب شده بتوانند به وظیفه خود در زمینه هدایت گری جامعه و تبیین حقیقت دین اسلام در جامعه عمل کنند.
به گزارش ایسنا، ایمان درخشی رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه هم در این مراسم با تاکید بر لزوم برگزاری مراسم تجلیل یا بزرگداشت بزرگان گفت: این آیینهای بزرگداشت و تجلیل نشان ازاحترام به بزرگان است و همین احترام و معرفی و شناخت موجب انتقال تجربیات و سیره زندگی این بزرگان به نسل جوان می شوند.
درخشی، از آیت الله نجومی به عنوان دانشگاه کامل علم، اخلاق و هنر یاد کرد و افزود: قطعا جامعه جوان ما امروز نیاز دارد که با چنین شخصیت هایی آشنا شود و باید آیینهای اینچنینی ادامه یابد.
آیتالله نجومی از علمای نامی و از خوشنویسان برتر جهان اسلام، ۲۵ آبان ۱۳۸۸ به دیار باقی شتافت.
انتهای پیام
نظرات